Κομμουνιστές, φασίστες και μακάκες!!!


O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας Θεόδωρος Γ. Πάγκαλος, στην εκπομπή "Le Monde en Marche" του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού France 5. Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις προτάσεις μεγάλης μερίδας πολιτών για την άρνηση πληρωμής χρέους που χαρακτηρίζουν ως επαχθές, για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και αν η συμμετοχή επιφέρει κοινωνικά ανάλγητους οικονομικούς όρους στα ασθενέστερα στρώματα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τους αγανακτισμένους,
που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, δηλαδή πάνω απο 2 εκ. Έλληνες...
Ήταν ενα μειγμα απο κομμουνιστές, φασίστες και μακάκες!!!

Υ.Γ
Η προβολή της εκπομπής στο France 5 έγινε στις 23 Οκτωβρίου 2011

Σχόλια

  1. Η ερώτηση αφορούσε τους "αγανακτισμένους" που θέλουν την έξοδο της Ελλάδας από την ευροζώνη και οχι γενικά τους αγανακτισμένους.
    Προσωπικά συμφωνω με την αποψη του Πάγκαλου οτι "Όσοι θέλουν να φύγουμε από το ευρώ είναι είτε φασίστε, ειτε κομμουνιστές, είτα μακάκες"

    Όσον αφορά το δελτίο τύπου της ΝΔ
    http://www.nd.gr/web//press-office/press/-/journal_content/56_INSTANCE_Rb5c/12001/848759
    απορώ γιατί θίχτηκε η ΝΔ (είναι η δεν είναι υπέρ της παραμονής στην ευροζώνη) , εκτός και ανήκει σε μια από τις τρείς κατηγορίες που ανέφερε ο Πάγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.