Ολι Ρεν: Η Ελλάδα την περασμένη βδομάδα πήρε από μόνη της, ένα δρόμο που θα μπορούσε να την οδηγήσει εκτός ευρωζώνης !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Όλι Ρεν φέρεται να δήλωσε στο Reuters:"Ζητήσαμε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραμένουμε πεπεισμένοι ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις"


Είναι ζωτικής σημασίας όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα να δεσμευθούν στη διαπραγμάτευση του δεύτερου προγράμματος (διάσωσης), στο οποίο περιλαμβάνεται η μείωση του χρέους με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, και να επικυρώσουν στο κοινοβούλιο το νέο πρόγραμμα, αλλά και τα συγκεκριμένα μέτρα που απαιτούνται για την εφαρμογή του", πρόσθεσε ο κ. Ρεν.

Σύμφωνα με τον Ολι Ρεν, οι Ευρωπαίοι εταίροι της Αθήνας αισθάνονται ότι "την προηγούμενη εβδομάδα διερράγη η εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα, γεγονός που σήμαινει ότι η χώρα πήρε από μόνη της ένα δρόμο που θα μπορούσε να την οδηγήσει εκτός ευρωζώνης.
Δεν το επιθυμούμε αυτό, όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, συμπεριλαμβανομένου και αυτού, ώστε να διασφαλίσουμε την οικονομική σταθερότητα και να σώσουμε το ευρώ", κατέληξε ο κ. Ρεν.

Σχόλια

  1. Ο καθένας , και κυρίως οι του εξωτερικού, μπορεί να λένε ότι θέλουν. Δεν έχουν αποδείξει άλλωστε ότι είναι ηγέτες αλλά μάλλον φιλιππινέζες των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Για μένα το εντυπωσιακό είναι ότι , όπως όλοι παραδέχονται τώρα, το όλο πρόβλημα γεννήθηκε από την ηλίθια απόφαση του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα. Τώρα το φταίξιμο το ρίχνουν στον Σαμαρά γιατί ζητά την άμεση αλλαγή ενός πλήρως αναξιόπιστου πρωθυπουργό, που όπως ακόμη και φιλικοί του δημοσιογράφοι παραδέχονται έχει κοροϊδέψει τον Σαμαρά επανειλλημένως. Τώρα , από ότι τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια λένε, το σφάλμα είναι του Σαμαρά ο οποίος δεν δέχεται μια υπηρεσιακή κατά βάση κυβέρνηση να λύσει όλα τα προβλήματα που εκκρεμούν στην Ελλάδα, δηλαδή Σκόπια, πετρέλαια, μετανάστευση κλπ κλπ. Το πρόβλημα που πρέπει τώρα να λυθεί είναι αυτό που δημιούργησε ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα. Με την λογική του ΓΑΠ που είναι απόρροια της προσκόλησης του στην καρέκλα θα θέτει συνεχώς θέματα που ξέρει ότι δεν θα γίνονται δεκτά και έτσι θα λέει ότι αφού δεν συμφωνούν οι άλλοι αυτός παραμένει για να μας σώσει. Κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει η ελληνική λέξη "εξευτελισμός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.