Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου

sarmas_vol2
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 16.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η καθιερωμένη παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2010 από τον κ. Ιωάννη Σαρμά, μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου και Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Η παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης τους Ευρωπακού Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών έχει γίνει θεσμός, αφού αυτή είναι η τρίτη φορά που παρουσιάζεται η Έκθεση. Λόγω της συγκυρίας η παρουσία του κ. Σαρμά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην προηγούμενη εκδήλωση μετά το τυπικό κομμάτι της παρουσίασης της Έκθεσης διεξήχθη ζωηρός και παραγωγικός διάλογος με το κοινό, στον οποίο ο κ. Σαρμάς διατύπωσε πολύ ενδιαφεροντα σχόλια για την Ελληνική περίπτωση.  Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "Δεν έχουμε μόνο δημοσιονομικό έλλειμμα, έχουμε έλλειμμα στρατηγικής σκέψης και ελεγκτικής αποτελεσματικότητας."
Για τα συμπεράσματα της παρουσίασης της Έκθεσης το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερη ανάρτησή μας καθώς και να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα στο κανάλι του εργαστηρίoυ στο youtube.

Σχόλια