Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Όλα τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Ε.Ε

Μετά την συνάντηση στις 28 Νοεμβρίου του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική κ. Johannes Hahn και των περιφερειαρχών και δημάρχων των μεγάλων πόλεων στην Ελλάδα, παρουσιάσθηκε ενημερωμένος κατάλογος των έργων προτεραιότητας που θα συνχρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόκειται για 181 έργα, συνολικού κόστους πάνω από 11 δις ευρώ, υψηλής ποιότητας με ισχυρή προστιθέμενη αξία
που θα δημιουργήσουν την αναγκαία οικονομική ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας σε όλες τις ελληνικές περιφέρειες. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ με τον πλέον βέλτιστο τρόπο και να επενδυθούν τα χρήματα της ΕΕ, όπου θετικά αποτελέσματα οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα επιτευχθούν σύντομα, η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων θα ενισχυθεί και οι άνθρωποι θα μπορούν να βρουν απασχόληση. Ο κατάλογος των έργων που θα ενημερώνεται τακτικά.
Δείτε την λίστα όλων των έργων 
Greece Projects

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.