Ο Παπανδρέου ουδέποτε τηλεφώνησε στον Παπαδήμο !!!

Διαπιστώθηκε περίτρανα ότι ο κ. Παπανδρέου, έπι 3 ημέρες λέει ψέματα..
Αποκαλύφθηκαν για ακόμα μια φορά οι μεθοδεύσεις του απίστευτου και γαντζωμένου με την καρέκλα Παπανδρέου.
Μας εμπαίζει και διαρρέει ως λύσεις ονόματα που ουδέποτε υπήρξαν..
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που παρουσιάσθηκε πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων..
Αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι ποτέ δεν επικοινώνησε με τον κ. Παπαδήμο και δεν του πρότεινε να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας..
Αυτό που έκανε ήταν τεχνηέντως να προσπαθεί να καλμάρει τις αγορές και την Ευρώπη χρησιμοποιώντας την λύση Παπαδήμου.
Απίστευτα ψέμματα από έναν μετρ του είδους..

Σχόλια

  1. Αριστο, ασε τη σκύλευση του "πτώματος" και δες λίγο και το δικό σου σπίτι, που με τις κωλοτούμπες που γίνονται έχει γίνει τσίρκο.
    Και μην μας πεις οτι δεν τις βλέπεις γιατί δεξιός και Σαμαρικός μπορεί να είσαι, αλλά για ηλίθιος δεν μου φαίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενε κανείς διαφορετική συμπεριφορά; Ο άνθρωπος πρέπει να είναι άρρωστος. Τώρα "τρελλός", "καταθλιπτικός", κάτι άλλο δεν ξέρω, ένας γιατρός να μας πει. Λυπάμαι αυτούς που τον πίστευαν και περίμεναν κάτι καλό από αυτόν. Δεν ξέρω που βασιζόντουσαν αλλά έστω, κατάλαβαν λάθος. Τώρα όμως θα ζητήσουν συγγνώμη από όλους του υπόλοιπους που τους έκαψαν με την επιλογή τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε αυριο θα παραιτηθει ο αχρηστος. Την Παρασκευη ληγει η θητεια του ως αρχηγος του ΠΑΣΟΚ.Αν παραιτηθει αυριο πρεπει να ξαναψηφιστει και αυτο το φοβαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.