Νυχτερινή Ποδηλατοβόλτα την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σας περιμένουμε όλους τους ποδηλάτες, στο γνωστό μας πλέον ραντεβού, την Πέμπτη το βράδυ στις 9:00, στην Κεντρική Πλατεία για να γίνουμε μια παρέα και ν' ανακαλύψουμε ξανά την πόλη μας με τα ποδήλατα μας.
Οι Ποδηλάτες Λάρισας ενημερώνουμε τους φίλους μας που θέλουν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη νυχτερινή βόλτα αυτής της Πέμπτης, πως η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι η εξής:
Κύπρου - 28ης Οκτωβρίου - Ιουστινιανού - Σεφέρη - Γούναρη - Ηρώων Πολυτεχνείου - Αεροδρομίου - Σωκράτους - Εργοστασίου - Αττικής - Αρμονίας - Αράξου - Ευκλείδου - Αεροδρομίου - Γεωργιάδου - Τσολάκη - όχθη Πηνειού - Λαγού - Σκληρού - Λεκατσά - Γληνού - Αθηνάς - Φιλίππου - Καλλιθέας - Κενταύρων - Κύπρου - Κεντρική Πλατεία. Υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε ποδηλάτης που συμμετέχει φέρει ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και οφείλει να φροντίσει για την ασφάλειά του τοποθετώντας στο ποδήλατο φώτα εμπρός και πίσω, ανακλαστικά σε τροχούς, πηδάλια, ρούχα, κ.λ.π., να ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτου του (κυρίως πίεση ελαστικών και φρένα) ενώ καλό είναι να φορά και κράνος. Επίσης, οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους. Υπενθυμίζουμε πως οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές, γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να είστε εξοπλισμένοι με χοντρά ρούχα, σκουφάκια, γάντια και ό,τι άλλο κρίνετε αναγκαίο.

Σχόλια