OXI δεν είναι ο Γιώργος...

Εκανε τον γύρο της Μυτιλήνης με καγιάκ σε πέντε ημέρες
Ο γύρος της Λέσβου σε πέντε ημέρες με καγιάκ! Ο Νεκτάριος Παρασκευαΐδης, γυμναστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης εναλλακτικού τουρισμού «Lesvos adventure», έκανε τον γύρο του νησιού κωπηλατώντας το καγιάκ του, σε ένα ταξίδι στο οποίο δοκίμασε τις αντοχές και τις δυνάμεις του.

«Ξεκίνησα μεσημέρι από την περιοχή του αεροδρομίου. Το καγιάκ ήταν φορτωμένο από νωρίς με τον απαραίτητο εξοπλισμό, μια σκηνή, τρόφιμα, ρούχα και μια ειδική γκαζιέρα. Κωπηλατούσα καθημερινά περίπου για δέκα ώρες και έκανα ένα μισάωρο διάλειμμα για να κάνω ασκήσεις προκειμένου να ξεπιαστώ. Τα βράδια σταματούσα σε κάποια παραλία, όπου μαγείρευα για να φάω και κοιμόμουν. Είχα γενικά καλό καιρό, εκτός από την πρώτη και την τελευταία μέρα, οπότε οι ισχυροί άνεμοι με καθυστέρησαν» τόνισε στην «Espresso» ο κ. Παρασκευαΐδης. Συνολικά η απόσταση που διένυσε ο 40χρονος, πατέρας δύο αγοριών ηλικίας έξι και δύο ετών, ήταν 200 χιλιόμετρα.

«Ηταν πέντε μοναχικές ημέρες, αλλά ήταν και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ψυχολογική εκτόνωση και καλή άσκηση» κατέληξε.
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, espresso

Σχόλια