O Γ.Α.Π μόλις ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Συμφωνία της 26 Οκτ 2011 !!!



Ο Απόλυτος ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ !!!
Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του δήλωσε ότι ΔΕΝ θα πάει σε πρόωρες εκλογές αλλά θα ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να "Μιλήσει ο Λαός" για το ΑΝ εγκρίνει την ΝΕΑ αυτή Συμφωνία η ΟΧΙ...
Αυτό σημαίνει ένα συντριπτικό ΟΧΙ σε ΟΠΟΙΟ ερώτημα και αν θέσει η κυβέρνηση  στην συγκεκριμένη περίπτωση αν τεθεί το ερώτημα "Εγκρίνετε ΝΑΙ η ΟΧΙ" την συμφωνία σίγουρα θα εισπράξει ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ ...

ΤΟ ΞΕΡΕΙ καλά αυτό ο κ. Παπανδρέου.
Ακόμα και σε μία ηλιόλουστη μέρα ΑΝ ρωτήσει αν είναι ΝΑΙ η ΟΧΙ οι περισσότεροι θα απαντήσουν ΟΧΙ ...

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα του δώσει την άνεση να οδηγήσει την χώρα στην επιστροφή στην Δραχμή και μάλιστα να μπορεί να επικαλείται ότι το "Επέλεξε ο Λάός"...

Είναι ένας ΠΟΝΗΡΟΣ τρόπος να μας γυρίσει στην ΔΡΑΧΜΗ.
Το μπαλάκι είναι τώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (και αν δεν το πάρει αυτός ) στα κόμματα της αντιπολίτευσης...

Αύριο μάλιστα θα Ζητήσει ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ...

Αφήνοντας μία ΜΙΚΡΗ χαραμάδα ελπίδας στους Έλληνες να ΣΩΘΟΥΝ από την κυβέρνηση αυτή ΑΝ βρεθούν ΤΡΕΙΣ βουλευτές του που θα τιμήσουν τους ψηφοφόρους τους ... 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/10/o-26-2011.html

Σχόλια

  1. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που θα φύγετε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΥΓ @8.21 βλέπω άριστα αντανακλαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκλογές φοβίζουν το ΠΑΣΟΚ, είναι απόλυτο εμφανές. Και επειδή, της κοντής ψ()^ης(14%) της φταίνε οι τρίχες. Ας τις κουρέψουμε ή και ξυρίσουμε λοιπόν(Δημοψήφισμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που υπήρχε ο Αντώνης να την υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή δεν κάνει εκλογές αλλά δημοψήφισμα. Αν το δημοψήφισμα είναι αρνητικό για αυτόν, το πιθανώτερο, τι θα συμβεί; Θα κάνει εκλογές; Αν όχι τότε τι νόημα έχει το δημοψήφισμα; Αν ναι τότε γιατί να υποστούμε τα έξοδα, λες και μας περισσεύουν, για ένα χαμένο, για την κυβέρνηση, δημοψήφισμα και αμέσως μετά εκλογές. Κάτι δεν πάει καλά με την πνευματική τους κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΔ τελικά τι λέει για τη συμφωνία της 26 οκτωβρίου, πότε θα λάβει καθαρή θέση.
    Αν είναι υπέρ γιατί δεν ψηφίζει θετικά και να τελειώνει το παραμύθι.
    Αν είναι κατά τι προτείνει αντί της συμφωνίας αυτής. Και γιατί το ΠΑΣΟΚ να δεσμεύσει μονομερώς την επόμενη κυβέρνηση με τη αποφασή του, που απ' οτι φαίνεται είναι κυβέρνηση Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ποιο κόμμα είναι κυβέρνηση και ποιο αντιπολίτευση;
    Το ΠΑΣΟΚ κάνει αντιπολίτευση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και δεν κοιτάει να κυβερνήσει την Ελλάδα.
    Αν του αρέσει ο ρόλος της αντιπολίτευσης, ας μας το πει, θα το διευκολύνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι Πτώχευση με ΕΥΡΩ η Πτώχευση με δραχμή. Όπως τα κατάφερε ο μέγας διπλωμάτης και τα δύο είναι όψεις του ιδίου νομίσματος. Υπάρχει άραγε Έλληνας που θα δεχτεί βάρβαρες περικοπές στην ζωή του και των παιδιών του; Και γιατί θέλει από δημοκρατική ευαισθησία να μας ρωτήσει τώρα και δεν μας ρώταγε πριν δύο χρόνια; Τώρα η ζημιά έγινε και δύσκολα αναστρέφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.