Ανοικτή επιστολή



Προς : Κοινοβουλευτικές ομάδες : Ν.Δ., Κ.Κ.Ε., ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗ.ΑΡ., ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,
Προς : Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, Πατριωτικό Μέτωπο, Κίνηση Ανεξαρτήτων Πολιτών ΣΠΙΘΑ, Κίνημα Αγανακτισμένων Πολιτών, Λοιπές Πολιτικές κινήσεις
Και προς πρόσωπα : κ.κ. Πάνο Καμμένο, Δημήτρη Καζάκη, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Σοφία Σακοράφα, Λιάνα Κανέλλη, Νίκο Νικολόπουλο, Γιάννη Μανώλη,
Προς τους Φοιτητές όλων των σχολών της Χώρας και μαθητικές νεολαίες
Επειδή δεν θέλουμε να κατορθώσουμε να επιβιώσουμε, αλλά θέλουμε να ζήσουμε.
Επειδή δεν θέλουμε να πάθουμε κατάθλιψη, αλλά θέλουμε χαμογελαστοί να αντικρύσουμε το αύριο.

Επειδή δεν θέλουμε να ξαναδούμε τηλεόραση με ατελείωτες ώρες συζητήσεων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε να ανοίξουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες, φτάνει να υπάρχουν ορίζοντες.
Επειδή δεν θέλουμε να έχουμε δουλειά, ούτε απασχόληση, αλλά Εργασία.
Επειδή δεν θέλουμε να προσμένουμε εναγωνίως κάποια έκτακτη ειδησεογραφική εκπομπή που θα μας ενημερώσει ότι συνέβη στη Χώρα μας το τάδε ή το δείνα.
Επειδή έχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι θα έχουμε ένα άρμα έξω από κάθε τράπεζα.
Επειδή βαρεθήκαμε να ακούμε ότι θα γίνουμε Αργεντινή.
Επειδή γνωρίζουμε ότι μπορούμε να μη γίνουμε Αργεντινή, όπου μετά την χρεοκοπία οι γηγενείς έχοντες οικονομική δυνατότητα επέστρεψαν τη ρευστότητά τους από το εξωτερικό και εξαγόρασαν τα πάντα, δημιουργώντας άνοιγμα 180 μοιρών στην ψαλίδα του βιοτικού επιπέδου, χωρίς ενδιάμεσες υπάρξεις.
Επειδή είναι καιρός για πράξεις και όχι για άλλα λόγια, για κατέβασμα στο δρόμο συντεταγμένα και με οργάνωση και όχι για άλλα λόγια μπουλουκιών.
Επειδή είναι καιρός για συντονισμό και δράσεις και όχι για άλλες σκέψεις.
Επειδή είναι καιρός να βγει όλος ο κόσμος από το φοβικό κλουβί του και να σπάσει τα δεσμά του ατομισμού του και αυτά της τρομολαγνικής αγωνίας.
Επειδή θέλουμε να βλέπουμε τους Αστυνομικούς ως Φύλακες μας και όχι ως ενδιάμεσους για τις φυλακές (και τα χημικά).
Επειδή δεν χάφτουμε μύγες στα όσα διανέμουν κάποιοι, ότι δήθεν όλα αυτά γίνονται με σχέδιο να φύγουν από μόνοι τους οι λαθρομετανάστες, ή ότι για να ρίξουν τις τιμές τα καρτέλ, αφού οι πρώτοι σε μεγάλο ποσοστό έχουν επιδοθεί σε ανομίες και οι δεύτεροι σε «προσφορές» επί των ειδών τους και όχι σε μειώσεις τιμών.
Επειδή δεν διακατεχόμαστε από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης και δεν αγαπάμε τους βασανιστές μας.
Καλούμε όλους εσάς στους οποίους απευθυνόμαστε να συντονιστείτε ΑΜΕΣΑ, απέναντι στον κοινό εχθρό, ο οποίος έχει βρει Εφιάλτες που άνοιξαν τις πύλες της κόλασης στη Χώρα μας, κινδυνεύοντας να διαλυθεί ένα περήφανο Έθνος, για πάντα.
Καλούμε όλους σας, να παραμερίστε τις λεπτομέρειες που σας χωρίζουν και να ενωθείτε κάτω από το γεγονός της εξαθλίωσης εκατομμυρίων Ελλήνων ή δε άλλως σωπάστε και μη μας ζαλίζετε με αναλύσεις και «εάν και εφ΄ όσον», διότι καλή είναι η Ευρωπαϊκή μας βλέψη των πραγμάτων, αλλά προέχει η Ελληνική Ψυχή και οι άνθρωποί της.
Καλούμε εσάς μέσα στις επόμενες ελάχιστες ημέρες να ορίστε στόχο και να στοιχειοθετήσετε ένα τομέα κοινής δράσης, σεβόμενοι την ρήση του Ιδεολόγου της Ελευθερίας Νίκου Καζαντζάκη. «Δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος».
Άμεσα.
Κάντε συναντήσεις πάρτε αποφάσεις και μη βάλτε στο μυαλό σας ότι «η συγκυβέρνηση των 2 μεγάλων κομμάτων είναι η μόνη λύση», που θα δώσει άφεση αμαρτιών στους γηγενείς πράττοντας εγκλήματα κατά των Ελλήνων. Τα πρόσωπα και οι παρέες θα γράψουν Ιστορία και όχι η Μυθολογία του πρόσφατου παρελθόντος.

Σχόλια

  1. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο ,με μια όμως διαφορά ότι ΑΠΟ το ΠΡΟΣ: δεν έπρεπε να συμπεριλάβεις την Ν.Δ.
    Επίσης έπρεπε κατά τη γνώμη μου να τονίσεις ότι, μια συγκυβέρνηση Ν.Δ και Π.Α.Σ.Ο.Κ θα ήταν σήμερα ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.