Βασίλης Μιχαλολιάκος: Το επίκαιρο «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια! Καταχειροκροτήθηκε ο δήμαρχος, "διώξε τους Τροϊκανούς" του φώναζαν οι πολίτες!

 
Κανονικά εξελίχθηκε η παρέλαση στον Πειραιά, αφού οι Έλληνες δεν είναι ούτε Ούννοι ούτε βάνδαλοι όπως θέλουν να τους παρουσιάσουν οι βουβουζέλες της κυβέρνησης. Ο λαός έχει κριτήριο και το έχει αποδείξει πολλάκις, ειδικά στον Πειραιά όπου η συμμαχία της δημοτικής αρχής με εργαζομένους και πολίτες αποτελεί το μεγαλύτερο χαστούκι στην κυβέρνηση και την πολιτική παράδοσης της χώρας.


Ενώ κάποιοι άλλοι "λαοπρόβλητοι" της αυτοδιοίκησης έτρεχαν σαν τα ποντίκια για να κρυφτούν από την λαϊκή οργή, στον Πειραιά η παρέλαση διεξήχθει κανονικά, ενώ ακόμα και αριστεροί διαδηλωτές χειροκρότησαν τον δήμαρχο ενώ τον καλούσαν "Να διώξει τους Τροϊκανούς από την εξέδρα", εννοώντας τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μετά το πέρας της παρέλασης που έγινε κανονικότατα, συνομίλησε για αρκετή ώρα με πολίτες που του εξέφραζαν την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και διευκρίνησε ότι ο Πειραιάς δεν θα υποταχθεί στο καθεστώς του μνημονίου, δεν θα ανεχτεί την
ανθρωποφαγία της εφεδρείας ενώ πριν την έναρξη είχε ζητήσει οι διαμαρτυρίες, που χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένες, να γίνουν με τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς που είπαν το μεγάλο ΟΧΙ, πράγμα που έγινε σεβαστό. "Σήμερα, δεν τιμούμε την κυβέρνηση αλλά αυτούς που είπαν το Μεγάλο ΌΧΙ και πρέπει να το κάνουμε με τον απαιτούμενο σεβασμό" ήταν τα λόγια του και κατευθύνθηκε καταχειροκροτούμενος στην εξέδρα.

Δείτε την δήλωση του μετά το πέρας της παρέλασης:

«Πάνδημη ήταν η συμμετοχή του Πειραϊκού λαού για άλλη μια χρονιά. Βοήθησε και ο καιρός! Οι γονείς ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους που παρήλαυναν, για να τιμήσουν το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι φέτος το «ΟΧΙ» είναι περισσότερο επίκαιρο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Το «ΟΧΙ» εμπεριέχει την ισχυρή πολιτική βούληση του Ελληνικού λαού – και όχι μόνο του Πειραϊκού – στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά δικαιούνται μια καλύτερη Ελλάδα και πρέπει να τους τη δώσουμε. Τα ίδια τα παιδιά εγγυώνται ότι θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη Ελλάδα.

Όσον αφορά τις οργανωμένες αποδοκιμασίες εναντίον του Υπουργού, θέλω να πω ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάρα πολλές ευκαιρίες να εκφράσει την πολιτική του αγανάκτηση, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω να αποφεύγονται οι Εθνικοί Επέτειοι, γιατί τραυματίζουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτή την αναγκαία Εθνική και λαϊκή ενότητα. Και αυτοί που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση είναι εναντίον του μνημονίου, εναντίον της νέας κατοχής».

Σχόλια

  1. Ολα ήταν γνωστά εδώ και σχεδόν 7 χρόνια, αλλα όταν έλεγαν τι θα γινει ολοι μας χαχανίζαμε ή απλά απορούσαμε
    http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0&feature=related
    Δυστυχώς αυτά πλέον, που ελεγε η Κα Μπενάκη στο Κ. Παπούλια, είναι το ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.