Ο Αετός του Πόντου δεν λύγισε... Ο Σάββας Αναστασιάδης αποκάλυψε τα τεκμήρια για το σκάνδαλο του ΤΤ σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου.

Ο Σάββας Αναστασιάδης απέδειξε πως κερδίζεται η αξιοπρέπεια που κάποιοι εκποιούν για 35 αργύρια...

Για να δούμε, θα προβληθεί το θέμα στα δελτία των "8";
Και το εξώδικο καταγγελίας της μίσθωσης έχει ημερομηνία ίδια με αυτήν της ερώτησης στη Βουλή του Σάββα Αναστασιάδη για την υπόθεση!! Ενώ δηλαδή το ΤΤ άρχισε την ανακαίνιση του ακινήτου της "οικογένειας" τον Ιούνιο, δεν κατήγγειλε τη σύμβαση και στη συνέχεια όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε έστειλε εξώδικο!
Ρεπορτάζ από το ΤΑΧΑΛΙΑ.
Δύο αποκαλύψεις έκανε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, που έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για την πολύκροτη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που νοίκιασε άρον- άρον το ακίνητο της πεθεράς του Αντρίκου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη...

Συγκεκριμένα, παρουσίασε το ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο πλευρές (ΤΤ και ιδιοκτήτες του πρώτου ακινήτου) συμφώνησαν να ρίξουν το ενοίκιο από πέρυσι τον Απρίλιο και να το κάνουν από 5.000 στα 4.000 ευρώ.
Ο Σάββας Αναστασιάδης παρουσίασε ακόμη την εξώδικο του Τ.Τ. προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου που νοικιάζει ακόμη και ρο αφήνει για να πάει σε αυτό της οικογένειας Παπανδρέου, με το οποίο καταγγέλλει τη μίσθωση. (Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να το διαβάσετε). Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη της μεθόδευσης που ακολούθησε η διοίκηση του Τ.Τ. μόνο και μόνο για να ευνοήσει την οικογένεια του αδελφού του πρωθυπουργού. Και αυτό γιατί: όταν ο Σάββας Αναστασιάδης αποκάλυψε το θέμα, η διοίκηση του ΤΤ απάντησε ότι είναι πολιτική της να αφήνει ακίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν συναινούν στη μείωση των μισθωμάτων. Η αλήθεια είναι ότι οι ιδιοκτήτες όχι μόνο συναίνεσαν αλλά προσέφεραν και περισσότερα μέτρα από ...


διπλανό (πάλι δικό τους) μαγαζί προκειμένου να κρατήσουν εκεί το υποκατάστημα του ΤΤ! Και το εξώδικο καταγγελίας της μίσθωσης έχει ημερομηνία ίδια με αυτήν της ερώτησης στη Βουλή του Σάββα Αναστασιάδη για την υπόθεση. Ενώ δηλαδή το ΤΤ άρχισε την ανακαίνιση του ακινήτου της "οικογένειας" τον Ιούνιο, δεν κατήγγειλε τη σύμβαση και στη συνέχεια όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε έστειλε εξώδικο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ


Σχόλια