Μια σπίθα και τότε, αλίμονο στην κυβέρνηση της συμφοράς





Γράφει ο
Χρήστος Πασαλάρης

ΝΑ ΤΗ, ΛΟΙΠΟΝ, η χαοτική ανατροπή που μας ήλθε βαδίζοντας, προχωρεί καλπάζοντας. Τώρα πια, η παραμικρή σπίθα αρκεί για να προκαλέσει τη μεγάλη έκρηξη. Όλοι το φοβούνται, όλοι το περιμένουν. Όλοι, εκτός του μοιραίου πρωθυπουργού που δεν αφουγκράζεται τα μπουμπουνητά, όπως (το ξαναθυμίζω) δεν τα άκουγε και εκείνος ο έρμος βασιλιάς Λουδοβίκος της Γαλλικής Επανάστασης, που έγραψε στο ημερολόγιό του: «14 Ιουλίου 1789: Rien», ενώ την ίδια μέρα ο λαός του Παρισιού γκρέμιζε τη Βαστίλη!..

ΑΠΟ την Ιταλογερμανική κατοχή του 1941-44, στον σημερινό θανάσιμο εναγκαλισμό της Αγκελας Μέρκελ (της οποίας ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ με το σμήνος των Γερμανών επιχειρηματιών μάς κάνει και «ντα-ντα» γιατί ζητάμε ξένες επενδύσεις ενώ οι δικοί μας λεφτάδες τα ακουμπάνε αλλού), η δόλια πατρίδα βιώνει και πάλι τις πιο μαύρες σελίδες της νεότερης ιστορίας.

ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ απόλυτης αναρχίας, μέρες πρωτοφανούς απουσίας κράτους και πάνω από όλα μέρες ξέφρενης εγκληματικότητας και ακραίας παραβατικότητας: Με τους «εν εφεδρεία» πολίτες να καταλαμβάνουν υπουργεία, ακόμη και το Αμύνης. Με τους εν απογνώσει συνταξιούχους να ξεχύνονται παλαβωμένοι στους δρόμους. Με τους ανέργους του 16% να σχηματίζουν ουρές για το γλίσχρο επίδομα. Με τους ξαναμμένους σπουδαστές να κλείνουν «εν χορώ» τα σχολεία τους. Με τους επαγγελματίες των «κλειστών» να ωθούνται σε αποκοτιές απελπισίας... Με τους πτωχευμένους εμπόρους να επισείουν τα λουκέτα τους. Με τις αγριεμένες νοικοκυρές να φασκελώνουν την κοινοβουλευτική χούντα των «154» που ψηφίζει εξοντωτικά πολυνομοσχέδια. Και με τους «κοψοχέρηδες» του ΠΑΣΟΚ να παραμονεύουν υπουργούς και βουλευτές, για να τους στολίσουν με αυγά και γιαούρτια... Απίστευτα και πρωτόγνωρα γεγονότα που δεν ξανάγιναν στην άτυχη πατρίδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ, οι τζιτζιφιόγκοι της «τρόικα» να τα γλεντάνε όλα αυτά από τα παράθυρα των ξενοδοχείων τους και να γνέφουν στον Βαγγέλη τον Τρομερό σαν να του λένε: «Βάλτους και άλλους φόρους, να μάθουν!». Σκηνή που θυμίζει εκείνους τους κτηνώδεις Γερμαναράδες της κατοχής, οι οποίοι από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων τους πέταγαν στα πεινασμένα Ελληνόπουλα ωμές μαρίδες, μόνο και μόνο για να τα βλέπουν να σκοτώνονται ποιο πρώτο θα τις αρπάξει!..

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κυβέρνηση κατάφερε σε δύο μόνο χρόνια να διαπράξει τόσα χονδροειδή λάθη (λάθη πολύ χειρότερα από εγκλήματα) όσο αυτός ο συρφετός των «44» που όρκισε ακριβώς προ διετίας ο Κάρολος Παπούλιας, μαγεμένος και αυτός από την υπόσχεση του πρωθυπουργού του ότι θα κάνει την Ελλάδα «Δανία του Νότου»! Αντί «Δανίας του Νότου», τη μετέβαλε, (κατά τους σχεδιασμούς των ξένων αυθεντών του), σε απέραντο φτωχοκομείο, ου μην και σε αξιοθρήνητο «τρελλάδικο», με πενταπλασιασμό των αυτοκτονιών και εικοσαπλασιασμό των καταθλιπτικών ανδρών και γυναικών...

ΜΕΓΙΣΤΟΣ «άθλος» του και η παράδοση του άοπλου λαού στους αδίστακτους κακοποιούς με τα Καλάσνικοφ, στις πάνοπλες συμμορίες των Αλγερινών, Μαροκινών, Ρουμάνων, Αλβανών και Ασιατών που εισβάλλουν στη χώρα κατά χιλιάδες (ξεπέρασαν ήδη τα δύο εκατομμύρια οι ξένοι εισβολείς), εκτελούν γερόντια ακόμη και για 100 ευρώ και διαπράττουν ληστείες με παροιμιώδη ψυχραιμία, βέβαιοι ότι δεν θα πάθουν το παραμικρό, αλλά και ότι αν πιαστούν πολύ σύντομα θα ξαναρχίσουν τα ίδια, με κάποια πενθήμερη άδεια στην τσέπη τους!

ΚΑΙ ΠΩΣ να μην είναι κυνικά ψύχραιμοι, όταν έχουν να κάνουν με αγύμναστους αστυφύλακες που το πρώτο τους δίδαγμα είναι να μη βγάζουν με τίποτε το όπλο από τη θήκη, αλλά και να είναι ευχαριστημένοι που δεν τους κόβουν κι άλλο από το μηνιάτικο των 700 ευρώ!.. Πώς να μην ξεσαλώσουν οι κακοποιοί όταν η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει λεφτά να επισκευάσει τα οχήματά της, όταν απουσιάζει από τους δρόμους τη νύχτα, αλλά εμφανίζεται αυτοστιγμεί όταν διατάσσεται από τον προϊστάμενο υπουργό να κάνει χρήση βίας εναντίον φωτορεπόρτερ, όπως την Τετάρτη...

ΓΙΑ ΑΥΤΑ και για άλλα πολλά, η χαοτική ανατροπή που ήλθε βαδίζοντας και προχωρεί καλπάζοντας θα οδηγήσει (ίσως και εντός του έτους), στη σωτήρια αλλαγή, με πρώτο θύμα τον κυβερνητικό συρφετό, όσο τυφλά και αν αυτός υπηρετεί την ξένη κατοχή. Οι εκλογές της μεγάλης ανατροπής θα έλθουν, ο κόσμος να χαλάσει!.. 
(Από τη Real News)

Σχόλια