Ο Νίκος Νικολόπουλος έβαλε τον προκλητικό Κυριάκο Μητσοτάκη στην θέση του.


olympiada
Πέρασε στα ψιλά αλλά ήταν άκρως σημαντικό και αν δεν υπήρχε η ομιλία Καμμένου, θα ήταν το θέμα της ημέρας. Βγαίνει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από το βήμα της βουλής κάνει την ακόλουθη απίστευτη δήλωση (παραθέτουμε τα πρακτικά για να μην υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν):
Δηλαδή ο άνθρωπος μέσα σε μία παράγραφο, πέταξε στα σκουπίδια την επίσημη θέση του κόμματος για την εφεδρεία και τις απολύσεις στο δημόσιο, χωρίς όμως να έχει την ίδια μεταχείριση με τον
Λυμπερόπουλο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε μία απίστευτη επίδειξη υποκειμενικότητας, ζήτησε διερεύνηση για την περίοδο ...μετά το 1994! Δηλαδή αφήνοντας εκτός την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Μητσοτάκη!! Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση αφού με πρόσχημα το ΑΣΕΠ έχουμε προάσπιση της οικογενειοκρατίας. Σε λίγο ο κύριος Μητσοτάκης θα μας έλεγε πως ο επίτιμος ήταν έτοιμος να ...ιδρύσει τον ΑΣΕΠ αλλά τον εμπόδισε η ...αποστασία Σαμαρά!!

Ευτυχώς βρέθηκε ο Νικολόπουλος και τον έβαλε στην θέση του σώζοντας έτσι την τιμή της Νέας Δημοκρατίας που κινδύνευσε για ακόμα μία φορά να γίνει σάκος του μποξ, ευγενική προσφορά του Κυριάκου στην ελεεινή, παραπαίουσα κυβέρνηση. Διαβάστε το απόσπασμα από την ομιλία του Αχαιού που παίζει μπάλα μόνος του στα εργασιακά ακυρώνοντας όλη την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ (και του "σαν" ΠΑΣΟΚ...)

Σχόλια

  1. Δεν μ΄ ενδιαφέρει το ποιος το πρότεινε ούτε ποια περίοδο επέλεξε.Το να αναζητηθούν όμως οι έφεδροι μεταξύ αυτών που μπήκαν από τα παράθυρα έχει λογική. Αν εκμεταλλεύθηκαν κάποιοι το πελατειακό σύστημα δεν είναι λογικό να υποστούν κάποιες συνέπειες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.