Αφού τον ανέχονται..καλά να πάθουν

"Το Κυπριακό είναι πια υπόθεση τιμής για την Ευρωπαϊκή Ένωση". 
Με την παραπάνω φράση απευθύνθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την επίλυση του Κυπριακού, ο Τούρκος πρωθυπουργός Eρντογαν, στην ομιλία που εκφώνησε στην συνάντηση των βουλευτών του κόμματος του.
Ο Eρντογαν τόνισε πως
δεν θα αναγνωρίσουν την Ευρωπαϊκή προεδρία της Κύπρου, και είπε "Είτε η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ανοίξει το εμπόριο στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, ή θα συνεχίσει να κακομαθαίνει την Ρωμαίικη διοίκηση και θα κουβαλάει για πάντα την ντροπή αυτή".
Πηγή : TRT-Grek
Υ.Γ
Αφού οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι τον ανέχονται, τον αφήνουν να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι και να εκβιάζει, καλά να πάθουν..

Σχόλια

  1. Στην συγκεκριμένη περίπτωση την έχουν άσχημα,είμαι 60 ετών είναι η πρώτη φορά που έχουν στιμωχθεί οι Τούρκοι,όχι βέβαια ότι δεν έχουν την στήριξη των ΗΠΑ αφού προορίζονται, οι Τούρκοι,να ξεβρωμίσουν αρκετές υποθέσεις για λογ/μό των ΗΠΑ.
    Τώρα ποιός μπορεί να μαντέψει πως θα είναι η Τουρκία μετά απο αυτούς τους πολέμους;
    Μετά απο αυτούς τους πολέμους θα είναι ο κόσμος τους τρομοκρατημένος,πεινασμένος και στα πρόθυρα της τρέλας και με αισθητά μειωμένο πληθυσμό΄μεταβολή του ΑΕΠ θα είναι αρνητική.
    Τεράστια ευθύνη για τον Ερντογκάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΕΕ είναι η χειρότερη πολιτική απάτη όλων των εποχών. Αλλά ας μην έχουμε παράπονα, διότι δεν φταίει μόνον αυτή. Πρωτίστως φταίνε Ελλάδα και Κύπρος, οι οποίες δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι στηρίζουν την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Αφού εμείς αναζωπυρώνουμε την φωτιά στο σπίτι μας, πώς θα την σβήσει ο γείτονας; Θέσαμε κανέναν όρο το 2004, ώστε να μην δοθεί ημερομηνία ενάρξεως των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ΕΕ-Τουρκίας, αν δεν ικανοποιηθεί; Όχι, λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.