Στο Σούνιο η τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις

Οι Τούρκοι σουλατσάρουν ανενόχλητοι στο Σούνιο και ο Jeffry παίζει με το Ipad του (να μην πω τίποτα άλλο),αυτή είναι η περήφανη εξωτερική πολιτική της Ελλάδος σήμερα κυρίες και κύριοι,θαυμάστε τους και δοξάστε τους....

Η φρεγάτα Κεμάλ Ρέις η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια.
Πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο.
Όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η τουρκική φρεγάτα κινούνταν ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, η πυραυλάκατος του πολεμικού ναυτικού Ξένος παρακολουθούσε διακριτικά και κατέγραφε τις κινήσεις τις Κεμάλ Ρέις.
Αυτή την ώρα  η τουρκική φρεγάτα πλέει προς το Κάβο Ντόρο 

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4679.html

Σχόλια

  1. Ε και τι έγινε;
    Το πολύ πολύ το ΥΕΘΑ θα στείλει τα ΜΑΤ να επιβάλουν την τάξη σε περίπτωση που τα καρντάσια κάνουν ντου ή ...τραμπουκισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.