ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ...

Διαβάστε τι γράφαμε ΕΔΩ .
Σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο, το 2015 οι λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων δυνάμεων θα ανέρχονται σε 234 εκατ. ευρώ, από 1.112 δις ευρώ που ήταν το 2009.
Οι δαπάνες θα είναι δηλαδή μειωμένες κατά 79 % σε σχέση με το 2009 και 69 % σε σχέση με το 2011.
Δείτε τώρα στο βίντεο που ακολουθεί, τι δήλωσε για το θέμα ο Ντάνιελ Κον Μπεντιτ στους "Πρωταγωνιστές", που προβλήθηκαν χθες....

Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit, 4 Απριλίου 1945) είναι Γαλλογερμανός ευρωβουλευτής και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68.
Τι είπε ο απίστευτος τύπος: Αν κάνετε την επόμενη δεκαετία περικοπές 80 % στις ένοπλες δυνάμεις..η Ευρώπη θα σας βοηθήσει !!!
Όπως μας βοήθησαν και το 1922 και το 1974 ...


ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ...
ΤΥΧΑΙΑ MΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΝΤΙΤ ΓΙΑ 80% ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ;;


Σχόλια

  1. Προφανώς θέλουν να μας αφοπλίσουν για να μας .......διαλύσουν. Η ¨Ελληνική¨ κυβέρνηση τα δίνει όλα, ανοίγει τις πόρτες. Επαληθεύεται ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Επαληθεύονται τα λόγια του ΓΑΠ: http://www.youtube.com/watch?v=o-_aHI7D_EQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρίστο αυτός ο "απίστευτος τύπος", όπως τον αποκαλείς απαξιωτικά, αποτελεί ενα από τα σύμβολα της εξέγερσης του μαη του 68 και μια από τις σημαντικότερες και πλέον σεβαστές προσωπικότητες της ευρωπαικής αριστεράς και της οικολογίας.
    Αλλα εσένα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν.
    Για εσένα, όποιος δεν λέει αυτά που θες εσύ, είναι απλά ένας "απίστευτος τύπος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΕΠΙ ΣΤΟΧΟΥ !


    ΠΥΥΥΥΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ιστορία με το να παίρνουμε από μια συνέντευξη 22΄ ενα μικρό κομματάκι είναι γνωστή πρακτική προπαγάνδας και δαν με ξενίζει καθώς είναι η συνήθης τακτική του διαχειριστή το μπλογκ για να περάσει τα μηνύματα του.
    Για σκεπτόμενους και μόνο αναγνώστες παραθέτω όλο το Video της συνέντευξης και ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.prwtagwnistes&id=1056&mid=11212
    ΥΓ Αρίστο ξερεις τη διαφορά λειτουργικών δαπανών με τις αμυντικές δαπάνες ? Μπορείς να τις εξηγήσεις στους αναγνώστες σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.