Απαντήθηκε τελικά η Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"


Διαβάστε την απάντηση της Επιτροπής.


Η Επιτροπή δεν είναι ενήμερη για τους ισχυρισμούς των πράξεων που ανέφερε το Αξιότιμο Μέλος του Κοινοβουλίου και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα άλλο σχόλιο επ 'αυτών.
Η απαγόρευση της εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών εξετάζεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οδηγίας για την κατάχρηση αγοράς, η έρευνα και η επιβολή της, είναι πρωτίστως καθήκον των εθνικών αρμόδιων αρχών.


Σχόλια

  1. Αν η επιτροπή δεν είναι ενήμερη δεν μπορεί να το ψάξει; Τελικά η σήψη έφτασε σε όλο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η Ενωμένη Ευρώπη πνέει τα λοίσθια. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, σύμπνοια,αμοιβαιότης,....... .
    Η λύση είναι επιστροφή στα Εθνικά Κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευρωπαιστη για μας δεν ειναι αυτη η λυση γιατι φροντισαν οι πολιτικοι μας να μην εχουμε εθνικο κρατος. ειμαστε πληρως εξαρτημενοι απο αλλα κρατη. απο το να μας τα'ι'σουν μεχρι να μας πληρωσουν τους μισθους μας κ να εγγυηθουν τα συνορα μας. αυτη την κληρονομια αφηνει η μεταπολιτευση στις επομενες γενιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.