Nα μη τα βάζει, λέει ο Νίκος, η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση, αλλά με τους δανειστές μας .....

Νίκος Παπανδρέου: «Αυτή η πολιτική είναι αδιέξοδη»
Διαβάστε τι επισημαίνει σε άρθρο του στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση ο κ. Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρωθυπουργού:
Η ακολουθούμενη "αντιλαϊκή πολιτική" δεν είναι "επιλογή ΠΑΣΟΚ αλλά επιβάλλεται από το διεθνές σύστημα".
Σε ότι αφορά το ΔΝΤ, τονίζει: "εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, είναι γνωστό το πρόγραμμα λιτότητας που επιβάλλει το ΔΝΤ σε όσες χώρες αναγκάζονται να πάνε σε αυτό για να μην χρεοκοπήσουν".
Συνεχίζοντας αναφέρει: "Μου φαίνεται ακατανόητο όλες αυτές οι ομάδες διανοουμένων αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην έχουν διαβάσει έστω ένα βιβλίο για αυτά τα θέματα. 
Για το λόγο αυτό τα βέλη της αντιπολίτευσης πρέπει να έχουν αποδέκτη όχι την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά τους δανειστές μας τους οποίους τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να προσπαθήσουν «με σοβαρά και τεχνοκρατικά επεξεργασμένες προτάσεις» να πείσουν να υιοθετήσουν άλλες πολιτικές εκτός των επώδυνων μέτρων."
Λέει ο Νίκος Παπανδρέου:"πρέπει να πάρουμε το φάρμακο το πικρό για ένα διάστημα", για να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη στους διεθνείς δανειστές και συνομιλητές μας....
(Πληροφορίες από το iefimerida.gr)
Υ.Γ 
Τι μας λες ρε μεγάλε..
Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και ο αδερφός σου δεν την ήθελαν αυτή την πολιτική, αλλά του την επέβαλαν με το ζόρι...
Και αυτός τι έκανε;;
Γιατί δεν αντέδρασε, γιατί δεν μας το είπε ;;
Και τι είναι η κυβέρνηση μικρά παιδιά που τους τράβηξε το αυτί ο δάσκαλος ;;
Τους έβαλε τιμωρία και φώναξε τον μπαμπούλα το ΔΝΤ να μας δώσει το πικρό φάρμακο ;;
Nα μη τα βάζει λέει ο Νίκος η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση, αλλά με τους δανειστές μας..και μάλιστα θα πρέπει να τους πείσουν (τα κόμματα της αντιπολίτευσης) να αλλάξουν πολιτική !!!!
Δηλαδή για όλα όσα συμβαίνουν δεν φταίει ο Γ. Παπανδρέου, αλλά φταίει η αντιπολίτευση που θα πρέπει να κάνει την δουλειά της κυβέρνησης...
Καλό κι αυτό!!!

Σχόλια