Το κόμμα που καθιέρωσε το συνδικαλισμό και ..στα νηπιαγωγεία, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ!

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, έστειλε στους Διευθυντές των σχολείων αρμοδιότητάς της, το παρακάτω έγγραφο, στις 8 - 9 - 2011.

"Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την 240/5/Γ2/1519/1985 απόφαση του ΥΠΕΠΘ την οποία επισυνάπτουμε, απαγορεύεται κάθε ομιλία πολιτικού περιεχομένου προς μαθητές ή εκπαιδευτικούς μέσα στο χώρο του σχολείου από εκπροσώπους κομμάτων, φορείς συλλογικών οργάνων ή άλλα πρόσωπα".

Δηλαδή, απαγορεύεται η ενημέρωση, από τους συνδικαλιστές των καθηγητών; Θα θεωρηθεί "ομιλία πολιτικού περιεχομένου";


Μήπως έχουμε χ_ _ _ _ _ ; (Παίξτε και λίγη... κρεμάλα)

πηγή

http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_5868.html

Σχόλια

  1. Άς αρχίσουμε να ξαναθυμόμαστε και να ανεβαίνουμε ψυχικά......
    http://www.youtube.com/watch?v=qLn0B2jI3nM&feature=fvwp&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανων 13 Σεπ 11.09 γιατί όχι το
    http://www.youtube.com/watch?v=Yt-GLi6MVJs&feature=related
    Μου φαινεται εχετε μεγαλη πλάκα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.