Για πόσο μακάκες μας περνάνε...

Είπε πριν λίγο ο κ. Βενιζέλος, διακόπτοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού.
Δεν είναι νέο μέτρο αυτό που πήραμε...για την ακίνητη περιουσία !!!
Είχαμε σαν στόχο στο μεσοπρόθεσμο να μαζέψουμε 54 δις..αλλά δεν τα πήγαμε καλά και μας λείπουν λίγα λεφτά (2 δις).

Πριν λίγο είχε πει :
μας λείπουν σχετικά μικρά ποσά για να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του 2011″
Ο στόχος ήταν εγκεκριμένος στο μεσοπρόθεσμο αλλά δεν τα πήγαμε καλά..
Είναι σαν να μας λέει επειδή τα κάναμε μαντάρα και επειδή δεν τα καταφέραμε και επειδή είμαστε άχρηστοι, ανίκανοι και παπατζήδες...
Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι και σας λέμε ότι αυτό δεν είναι νέο μέτρο !!!

Σχόλια

  1. Δεν πήγαμε καλά γιατί κάποιοι δεν πλήρωσαν;
    Δεν πήγαμε καλά γιατί γιατί κάποιοι κάνανε λάθος στους υπολογισμούς;
    Δεν πήγαμε καλά γιατί κάποιοι δεν μπορούν να εισπράξουν;

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προβλημα δεν ειναι ποιοι δεν πληρωσαν γιατι και ολοι να πληρωνανε ,και σταματηστε αυτο το παραμυθι, και παλι δεν θα εφταναν γιατι η διαφορα ειναι αυτα που εφαγαν οι 300 απο μιζες και προμηθεις και τα χρεωσαν στη Χωρα το λογαριασμο.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ-ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΥΣ-ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΕΣ-ΜΟΝΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΞΕΡΟΛΕΣ-ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ @#$%^...ΜΕ? ΛΕΩ ΕΓΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα με το σχολιο του Νικολαου Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.