Αποκάλυψη: Το ΠΑΣΟΚ κάνει την εξεταστική για την οικονομία με μοναδικό σκοπό να φυγαδεύσει τον Παπακωνσταντίνου!

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Απαίτηση Παπακωνσταντίνου στον Παπανδρέου: Σώσε με, ο Βενιζέλος θα μου τα φορτώσει όλα μετεκλογικά και θα με σταυρώσουν! Κάνε την εξεταστική τώρα για να υποχρεωθεί να με στηρίξει ώστε μετεκλογικά να μην μπορεί να υπαναχωρήσει!
Τα κανάλια όλως τυχαίως έχουν υποβαθμίσει το θέμα, για να περάσει στα ψιλά!
Ακόμα και την ανακοίνωση την εκανε ο Μόσιαλος και όχι ο πρωθυπουργός ή έστω ο Βενιζέλος!
Οι τελευταίες ημέρες του Βερολίνου για το ΠΑΣΟΚ και όμως έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα υπάρξει επόμενη μέρα γι' αυτούς που ρήμαξαν την Ελλάδα. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν εντάσσεται η άρον άρον πρόταση για σύσταση εξεταστικής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα όλων των κυβερνήσεων στον τομέα της οικονομίας, συμπεριλαμβάνοντας και την διετία
ΠΑΣΟΚ!

Όσοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα από αυτή την εισήγηση - φιάσκο, σήμερα θα μάθουν την σκοπιμότητα της.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις λοιπόν και με έναν βαρύτατο φάκελλο που υπάρχει για τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ στην οικονομία για τον οποίο έχει ενημερωθεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Σ. Κουβέλης, έχει τεκμηριωθεί ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει παίξει τον ρόλο του Ανατόλι Τσουμπάις στο καθεστώς. Θεωρείται λοιπόν δεδομένο ότι θα λογοδοτήσει και θα πληρώσει για την καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας. Δεν θα έχει μάλιστα ούτε έναν υποστηρικτή, αφού και στο ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες πνέουν μένεα εναντίον του και δεν θα λυπόντουσαν εάν τον έβλεπαν φορτωμένο ως αποδιοπομπαίο τράγο με όλα τα εγκλήματα.

Με προσωπική εντολή λοιπόν του Παπανδρέου (πιστός στον ρόλο του Έλληνα Γιέλτσιν), ζητήθηκε άμεσα η σύσταση της εξεταστικής ώστε η κυβερνητική πλειοψηφία να διαγράψει τα πολιτικά εγκλήματα του Παπακωνσταντίνου, όπως ακριβώς επιχείρησαν να κάνουν με τον Πετσάλνικο για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Έτσι, με τον Παπακωνσταντίνου "καθαρό" από την εξεταστική - οπερέτα, το ΠΑΣΟΚ που θα έχει επιζήσει την επόμενη μέρα, θα μπορεί να παίξει το χαρτί της "πολιτικής δίωξης", όταν η επόμενη κυβέρνηση αρχίσει την διερεύνηση της μεθόδευσης του μνημονίου.

Είναι τόσο αδαείς που πιστεύουν ότι το -όποιο- ΠΑΣΟΚ υπάρξει την επόμενη μέρα, θα ασχοληθεί σοβαρά για να σώσει τον Παπακωνσταντίνου...

Σχόλια

  1. Η εξεταστική επιτροπή έτσι όπως έχει καταντήσει γελοιοποιεί το σύστημα.
    Ο Παπακ δεν είναι βουλευτής δεν έχει ασυλία. Δεν θα πρέπει αν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες; Να γίνει εισαγγελική έρευνα, προανάκριση,... και ούτω καθ εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.