Ο Νίκος Νικολόπουλος παίζει σκληρό «μαν του μαν» στο Χρήστο Παπουτσή…

«Αιχμηρός ο Νίκος Νικολόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή “η Δίκη στο Σκάι”, σχετικά με το θέμα του Χρήστου Παπουτσή και τα πρακτικά της ΕΠΟ για τα στημένα του Ποδοσφαίρου!»
Με ηχηρή παρέμβαση μέσω συνέντευξης στον Θ. Μπλούνα για τη εκπομπή «η Δίκη στο Σκάι» του Κ. Θωμαϊδη, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00’, ο Νίκος Νικολόπουλος συνεχίζει την προσπάθεια για τη διαλεύκανση της περίεργης υπόθεσης που ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από τη δημοσίευση των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου γίνεται επωνύμως αναφορά για φερόμενη σχέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή με διαιτητές ποδοσφαίρου!

Ο Αχαιός Βουλευτής επισημαίνει πως κατέθεσε νέα ερώτηση στη Βουλή (21.09.2011) προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πολιτισμού & Τουρισμού, Οικονομικών, Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων, αλλά και προς τους δύο Αντιπροέδρους κ.κ. Βενιζέλο και Πάγκαλο και προς τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Αποκαλύπτει δε, στοιχεία-φωτιά και περιμένει εξηγήσεις από τους εμπλεκόμενους Υπουργούς για το πως για παράδειγμα, ο κ. Προύντζος, ενώ είναι ορισμένος από την ΕΠΟ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος (στην οποία Μέγας χορηγός είναι η ΟΠΑΠ ΑΕ), την ίδια στιγμή ο ίδιος να φέρεται πως κατέχει θέση Συμβούλου στην ΟΠΑΠ ΑΕ!

Επισημαίνει πως με παρεμβάσεις του εδώ και πολύ καιρό ζητά επιτακτικά να ελεγχθούν τα «ΠΟΘΕΝ» και τα «ΕΣXΕΣ» όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ από το 1996 έως σήμερα, αλλά απάντηση δεν παίρνει και ούτε οι Υπουργοί προβαίνουν σε σχετικές ενέργειες…

Στη συνέντευξη κάνει λόγο για άμεσες εξηγήσεις που πρωτίστως οφείλει να δώσει ο κ. Παπουτσής, καθώς όσα του καταλογίζονται στα πρακτικά είναι στοιχεία βαρύνουσας και ειδικής σημασίας, μιας και είναι ο αρμόδιος Υπουργός για την Ασφάλεια της Χώρας και της επιβολής των νόμων!

Το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Νικολόπουλος παίζει σκληρό «μαν του μαν» στο Χρήστο Παπουτσή…
Θα επέμβει επιτέλους ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη το βράδυ στην εκπομπή ή θα δικαιωθεί ο Ν. Νικολόπουλος που επιμένει εντός και εκτός Βουλής να βρει την αλήθεια;



Σχόλια