Κώστας Τζαβάρας: "Δέχομαι απειλές αλλά θα συνεχίσω . . ."

Κώστας Τζαβάρας:
Απειλητικά τηλεφωνήματα κατήγγειλε ότι δέχεται για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.


Ο ίδιος προ ημερών είχε αναδείξει το πολύπλευρα το θέμα και αναφέρθηκε πάλι σε αυτό στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή στον Πύργο. Όπως αποκάλυψε μέσων αυτών των τηλεφωνημάτων δέχεται απειλές και υποδείξεις, να σταματήσει να ασχολείται με το θέμα.
Tόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα το προχωρήσει. Άσκησε κριτική σε όσους από έλλειψη πατριωτισμού και αγάπης για τον τόπο τους έγιναν συνεργοί στο να απαλλάξουν την Καλαμάτα, το Αίγιο και άλλες περιοχές από τα σκουπίδια τους για να τονίσει: «Η Ηλεία δεν μπορεί να μετατραπεί  σε σκουπιδότοπο της Ελλάδας και της Πελοποννήσου».

Ο κ. Τζαβάρας απηύθυνε έκκληση στους Δημάρχους της Ηλείας να σταματήσουν τις κόντρες και τις αντιδικίες, τονίζοντας μάλιστα ότι το πρόβλημα με τα απορρίμματα δεν έχει λυθεί επειδή κάποιοι είναι δικτυωμένοι με επιχειρηματικά συμφέροντα.
«Η Ηλεία όμως ένα και μόνο συμφέρον επιβάλλει , αυτό της προστασίας του περιβάλλοντος» ανέφερε, ενώ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε κάποιοι δήμαρχοι έχουν σχέσεις με συγκροτήματα επιχειρηματικά, που δίνουν λύσεις στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και κάποιοι άλλοι με άλλες εταιρείες του χώρου. Έτσι όμως δεν είναι δυνατόν να λυθεί ποτέ το πρόβλημα.
«Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τα δίκτυα που έχουν στηθεί με τους εργολάβους. Υπάρχουν εταιρείες που κάνουν συμβάσεις με του Δήμους αλλά τα σκουπίδια δεν τα πάνε σε νόμιμες χωματερές παρά τα αδειάζουν όπου βρουν. Αυτό είναι ντροπή»

Σχόλια