Φιλανδός ΥΠΕΞ : Η Φινλανδία κάνει “χάρη” στην Ευρώπη

Είναι τρελοί οι Φιλανδοί...
και εμείς ανόητοι που τους ανεχόμαστε...

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φιλανδού υπουργού εξωτερικών Erkki Tuomioja (Τουομιόγια)
Σύμφωνα με το yle , ο Τουομιόγια δήλωσε ότι,  η Φινλανδία μάλλον κάνει
στο σύνολο της Ευρώπης μια “χάρη”, από την αναζήτηση εγγυήσεων για την ελληνική διάσωση.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Helsingin Sanomat, ο Τουομιόγια σημείωσε ότι θα ήταν σκόπιμο να κοιτάξουν πίσω για την τρέχουσα διαφωνία λίγα χρόνια αργότερα.
Ο Τουομιόγια ανέφερε ότι, στην πραγματικότητα, η οικονομική βιωσιμότητα ήταν ο σκοπός πίσω από τις απαιτήσεις για τις ελληνικές εγγυήσεις.
Είπε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση στη διαφορά πάνω στις εγγυήσεις.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, η επιρροή της Φινλανδίας στην ΕΕ δεν έχει τεθεί σε κίνδυνο, από τη συζήτηση που μαίνεται γύρω από το θέμα των ελληνικών εγγυήσεων.



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.