Ευτυχώς, δεν πτωχεύσαμε. Δυστυχέστατα, ξεμείναμε από Κουρουμπλήδες!!!

Απαθείς, άβουλοι, μοιραίοι κατά πως λέει και ο ποιητής παρακολουθούμε το επικοινωνιακό αριστούργημα των ανδρεικέλων της Global Financial Governance, την οποία δύο χρόνια τώρα ξελαρυγγιάζεται να λέει ο αΓΑΠούλης ότι we need και μάλιστα we need fast.
Δεν κρατιέται ο 79ος στοχαστής της ανθρωπότητος. Ο διορίσας υπουργό Περιβάλλοντος τη σύντροφο του Τρεπεκλή, του επιχειρηματία που εισέπραξε αμοιβή $ 6.000.000 για τη μεσολάβηση...
 στην προμήθεια του C4I [με νόμιμο παραστατικό και νόμιμη φορολόγηση εικάζω], αφού υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία μόλις απεκαλύφθη ότι βρισκόταν παρανὀμως εκτός στρατεύματος για να υπηρετεί τον σοσιαλισμό ως σύμβουλος σε κάποιο κυβερνητικό πόστο.
Απόκαμε, όμως, ο στοχαστής και αφού έβαλε τον μη νομίμως διορισμένο ευτραφή [τρόπος του λέγειν] Αντιπρόεδρο να καθυβρίσει τον ελληνικό λαό, του 44% που τον έκανε κυβέρνηση περιλαμβανομένου, και να τον απειλήσει με τα τανκς που θα απαιτηθούν, αν βγούμε από το ευρώ, προκειμένου να προστατευθούν οι σοσιαλιστικές τράπεζες από την μήνι των καταθετών, ώστε να κονιορτοποιήσει το ηθικό του, έκανε πάσσα την πατρίδα μου στον άλλον ευτραφή [τρόπος του λέγειν], αλλά νομίμως διορισμένο Αντιπρόεδρο.
Ο νεόκοπος Αντιπρόεδρος, χαίρων μέχρι τούδε άκρας εκτιμήσεως για τις νομικές του γνώσεις και δη περί το Συνταγματικό Δίκαιο, έχει αντιληφθεί ότι το πλασάρισμα γνώσεων συνταγματικού δικαίου έχουν και κάποια όρια. Το ίδιο συμβαίνει και με τη μπουρδολογία, η οποία είναι πεπερασμένη όσον ακατασχέτως και αν επιδίδεται κανείς σ’ αυτήν. Έτσι, φόρεσε σκεπτικό συνταγματάρχη και απαίτησε εν αρχή «πειθαρχία στρατιωτική» τύπου «Μη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς».
Δεν τον πήραμε στα σοβαρά και αγρίεψε. Τόπαιξε μάγκας με την τρόικα, κι’ όταν αυτή του είπε «χοντρέ πιάσε ένα μουσακά και ζήτα από τον άλλο τον κλητήρα να σου πει όλα τα μυστικά», εισήγαγε τροπολογία, με την οποία λήγει η θητεία όλων των μελών του ΔΣ της Ανεξάρτητης Στατιστικής Αρχής εκτός του Προέδρου της εντιμότατου κ. Α. Γεωργίου, του απαθανατισμένου σε μία φωτογραφία με τον ΑγΑΠούλη και τον ΣΑΜαρούλη μαζί και με έναν άλλο, η ταυτότητα του οποίου αναζητείται. Τούτο δε, αφού προηγουμένως όλες οι αρμοδιότητες [τρόπος του λέγειν] του ΔΣ είχαν μεταφερθεί δια νόμου στον Πρόεδρο αυτής κ. Γεωργίου, ο οποίος είναι τόσο χαριτωμένος που είπε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ότι «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συλλογικές αποφάσεις στα θέματα μεθοδολογίας, συλλογής, κατάρτισης και διάθεσης των στατιστικών αρχείων». Τα είπε τόσο χαριτωμένα και τόσο συνταγματικά κ. Βαρτάνη μου που εγώ σας ερωτώ σοβαρά: «Γιατί συστήσατε πολυμελές όργανο δρων συλλογικώς; Γιατί συστήσατε “Ανεξάρτητη Αρχή” και δεν συστήσατε ένα “Ανεξάρτητο Αρχίδι” να κάνετε τη δουλειά σας; Τι τη θέλατε τη νομιμοφάνεια;».
Σήμερα, λοιπόν, ξαναθέρισαν τις συντάξεις. Επέπεσαν επί δικαίους και αδίκους. Ο κ. Μόσιαλος στο γνωστό έργο του κυβερνητικού ψεύτη θυμήθηκε πάλι τη ΝΔ. Το μόνο που δεν είπε είναι «Μην ξεχνάς τι σημαίνει Δεξιά». Ο κ. Κουτρουμάνης εξηγούσε ανέκφραστος και παγωμένος πόσο θα κοπούν και ποιες συντάξεις με την μεσοσταθμική καραμέλα στο στόμα σαν να έλεγε «αυτό το φαγητό μου έδωσαν και πρέπει να το φάω». Ναι, αυτός που ως μέλος σε ΔΣ Ασφαλιστικού Ταμείου ψήφισε υπέρ της επένδυσης του αίματος των συναδέλφων του σε δομημένα ομόλογα, αλλά δεν διώχθηκε παραδόξως. Το MOUGA CHANNEL εξηγούσε πόσο απαραίτητα είναι τα νέα μέτρα, έστω και αν διερωτάτο πώς είναι δυνατόν να ψηφίζεται το μεσοπρόθεσμο και μετά από 3 μήνες να πρέπει να ψηφισθεί από τα τρία το μακροπρόθεσμο. Μας ενημέρωσε, μάλιστα, ο ογκόλιθος της αντικειμενικότητος κ. Χασαπόπουλος με πάσα σοβαρότητα ότι ένιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ανήσυχοι και εκδηλώνουν τη δυσφορία τους στα όργανα. Όργανα; Ποια όργανα; Στην τρόικα πήγατε παιδιά; Αυτή είναι ΤΟ όργανο κατά τον αντιπρόεδρό σας. Αυτήν που ο συνταγματάρχης Βαρτάνης θεωρεί ευτύχημα που μας έχει θέσει υπό τον έλεγχό της, ώστε έτσι να μπορέσουμε και εμείς να περάσουμε στον αυτοέλεγχο, μετά από δύο χρόνια αυτοϊκανοποίησης.
Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θέλω να με σώσετε. Έλεος, Φτάνει τόση σωτηρία. Δεν την αντέχω. Αφήστε με να πτωχεύσω. Γιατί θέλετε να εξακολουθείτε να αποτελείτε μέλη ενός «πράσινου λόχου τυφεκιοφόρων» [Λευτέρης Παπαδόπουλος έφα] υπό τον συνταγματάρχη Βαρτάνη; Ούτε 6 από σας δεν έχετε το σθένος να βάλετε την πατρίδα μου πάνω από το κόμμα σας και την έδρα σας; Σκεφθείτε το έστω και με ιδιοτέλεια. Φαντάζεσθε αύριο να γραφεί στην ελληνική ιστορία ότι εκτός από τη «Δίκη των 6» το 1922 υπήρξε και «Η μη δίκη των 6» το 2012;
Η θέση σας δεν είναι ούτε σε κομματικά όργανα ούτε στο σπίτι σας μετά από παραίτηση. Η θέση σας είναι στη βουλευτικά σας έδρανα και μόνον. Εκεί μπορείτε να ξεπλύνετε έστω και τώρα την καταισχύνη που ψηφίζατε το ένα μετά το άλλο τα ανερμάτιστα και ανάλγητα νομοσχέδια, με τα οποία έχετε εξαθλιώσει αυτόν τον υπερήφανο λαό, αυτόν που τον είπαν διεφθαρμένο και κοπρίτη κάτι καραγκιόζηδες της πολιτικής αφασίας. Εσείς οι όποιοι 6 διαβάστε και το άρθρο 48§1 του Συντάγματος. Ένα θερμό επεισόδιο στο Καστελλόριζο είναι πολύ εύκολο να στηθεί και αρκετό για να κληθείτε από τον Συνταγματάρχη Βαρτάνη να εφαρμόσετε και αυτό μετά τον εφαρμοστικό νόμο που ψηφίσατε και τον κυριολεκτικώς εκτελεστικό τού λαού νέου φορομπηχτικό νόμο που θα κληθείτε οσονούπω να ψηφίσετε για να σιτίζονται από την τσέπη μας οι σύζυγοι του κ. Λοβέρδου και του Προέδρου του ΟΑΕΔ μεταξύ πολλών άλλων golden boys and girls of the Greek so called socialist party. Σεις οι όποιοι 6 δώστε ανάταση στον λαό. Δώστε τέλος στο επαίσχυντο αυτό πάρτι. Σας διαβεβαιώ, το αξίζουμε!!!
Σωτήριος Καλαμίτσης
Δικηγόρος
 

Σχόλια