Ο γαμπρός το 'σκασε!

Ο γαμπρός το ’σκασε! Μυστήριο με τον πολιτικό γάμο της Τζένης Χειλουδάκη αργά χθες το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων. Ενώ όλοι περίμεναν να δουν τον εκλεκτό της καρδιάς της στην τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της, ως διά μαγείας ο γαμπρός απουσίαζε από δίπλα της τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την έξοδο από την αίθουσα τελετών του δημαρχείου.

Ενα ωστόσο είναι το σίγουρο: ότι η Τζένη ήταν συνεπής στο ραντεβού της και σε όσα αποκάλυψε
στην «Espresso» πριν από λίγες μέρες. Με τίτλο «Η Τζένη ντύνεται νυφούλα», η γνωστή στο πανελλήνιο για τη σχέση της με τον Ροδίτη εισαγγελέα Γιώργο Σακελαρόπουλο Τζένη Χειλουδάκη απεκάλυπτε στην εφημερίδα μας την πρόθεσή της να περάσει την πόρτα του δημαρχείου με τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά. Τα πάντα ήταν έτοιμα για τον γάμο, με την Τζένη απλώς να αποκαλύπτει την ημερομηνία.

Στην ίδια συνέντευξη αρνούνταν πεισματικά να αποκαλύψει την ταυτότητα του συντρόφου της δηλώνοντας: «Θα ήθελα να κάνω έναν γάμο ανοιχτό με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομά μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 χρόνων και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Βλέπω στο YouTube όλα εκείνα του παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι... Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό».

Παρ’ ότι η Τζένη Χειλουδάκη δεν ήθελε να αποκαλύψει σε ποιο δημαρχείο θα γινόταν ο πολιτικός γάμος, εντούτοις το μυστικό της διέρρευσε. Ηδη από τις 6.00 χθες το απόγευμα η Τζένη βρισκόταν στο πνευματικό κέντρου του δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας όπου τελούνται οι πολιτικοί γάμοι. Μόνο που περιφερόταν μόνη της. Απέραντη μοναξιά για μια μέλλουσα νυφούλα...

Μάταια οι φωτογράφοι αναζητούσαν το έτερόν της ήμισυ προκειμένου να απαθανατίσουν τη στιγμή. Φορώντας
ς ένα ελαφρώς γαλάζιο κοστούμι με εμπριμέ μπλούζα, ένα μικρό τσαντάκι να τη συνοδεύει και σειρά με πέρλες στον λαιμό, με ιδιαίτερο αέρα πέρασε ανάμεσα από δημοσιογράφους, cameraman και φωτογράφους και κατευθύνθηκε στην αίθουσα τελετών. Μία ώρα αργότερα η Τζένη εξέρχεται του πνευματικού κέντρου και πάλι μόνη. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επιβεβαίωσε την τέλεση του γάμου με τον αγαπημένο της. Οσο για τον (περιβόητο) αγαπημένο της; Αυτός παρέμεινε εξαφανισμένος (γιατί άραγε;) και προτίμησε στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του να μη βγάλει ούτε μία πόζα δίπλα στο έτερόν του ήμισυ. Αντίθετα, η Τζένη με τον αέρα της ντίβας «έπαιζε» με τα φλας που άστραφταν.

Την είδηση του γάμου της Τζένης Χειλουδάκη επιβεβαίωσε και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Εύα Κοντοσταθάκου που υποστήριξε ότι εκείνη τέλεσε τον πολιτικό γάμο. «Ο γάμος έγινε, ναι εγώ τους πάντρεψα. Εγώ απλώς είμαι υπεύθυνη για τους γάμους και έτυχε να τελέσω και αυτό τον γάμο. Ηταν όλα νόμιμα βάσει της νομοθεσίας και από τον έλεγχο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα».

Η αντιδήμαρχος επισήμανε ακόμη ότι «το ζευγάρι ήταν μια χαρά, όπως όλα τα ζευγάρια», αλλά και εκείνη, αμέσως μετά, σε σχετική ερώτηση με την εμφάνιση του γαμπρού, έδειξε ότι μάλλον της πέρασε... απαρατήρητος! «Δεν θυμάμαι» απάντησε. Οσο για τις πληροφορίες που ήθελαν το έτερον ήμισυ της Τζένης Χειλουδάκη να είναι αλλοδαπός που αναζητεί την τύχη του στην Ελλάδα, η κυρία Κοντοσταθάκου, ιδιαίτερα λακωνική, απάντησε: «Τι να σας πω... Δεν θυμάμαι. Κάνω τόσους γάμους, πού να θυμάμαι όλους τους ανθρώπους; Πάντως ήταν νεαρός και μια χαρά παιδί!»

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

espresso

Σχόλια