Στον εισαγγελέα με στοιχεία φωτιά ο Νίκος Νικολόπουλος για την Ελβετική εταιρεία του Α. Παπανδρέου.

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/09/nikos-nikolopoulos1.jpg?w=151&h=196Σήμερα στις 10.30 το πρωΐ, ο Αχαιός μαχητής Νίκος Νικολόπουλος καταθέτει στον εισαγγελέα τα στοιχεία της έρευνας του σχετικά με την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού.
Η κατάθεση θα γίνει στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο "16". Ο Νικολόπουλος δεν έχει αποκαλύψει το περιεχόμενο των στοιχείων που θα προσκομίσει, είναι όμως ενδεικτικό της σοβαρότητας τους το γεγονός ότι σήμερα είχε πολύωρη σύσκεψη με κορυφαίους νομικούς της Πάτρας.

Σε ερώτηση μας εάν θα κάνει δηλώσεις, μας απήντησε ότι "Καλό θα είναι οι δικαστικοί συντάκτες να βρίσκονται εκεί και είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθούν. Εάν με έλεγαν
Αντρίκο βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε κοσμοσυρροή!! Ελπίζω όμως η δικαιοσύνη και ο εισαγγελέας που έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον, να μην διστάσει και να γράψει ιστορία."

Το βέβαιο είναι ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος γράφουν ήδη ιστορία δείχνοντας ότι υπηρετούν μόνο τον Ελληνικό λαό και όχι αυτούς που τον κρατούν σε καταστολή. Αύριο λοιπόν τα σπουδαία...

Σχόλια