Πήγες στη λαϊκή τώρα Γιώργο ;;

Απρίλιος 2008 Βουλή, Συζήτηση προ ημερησίας διάταξης με θέμα την πορεία & τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, απόσπασμα των δηλώσεων του Γ.Α.Π για τους ηλικιωμένους συνταξιούχους...

ΓΑΠ:"Δεν ξέρω αν είδατε προχθές ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ, εικόνες ηλικιωμένων να μαζεύουν σε μία λαϊκή στο δρόμο λαχανικά. Λαχανικά που είχαν πετάξει οι παραγωγοί που διαμαρτύρονταν για τις τιμές και τα προϊόντά τους. Εμένα τουλάχιστον με συγκλόνισε. Δεν ξέρω εσάς, κύριοι συνάδελφοι, που γελάτε, εμένα πάντως με συγκλόνισε. Στην ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2008, στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, θα μπορούσε να είναι του καθενός πατέρας ή μητέρα, μάζευαν, ξαναλέω, λαχανικά από το δρόμο."

Συγκλονίστηκε τόσο πολύ ο Γιώργος, που τώρα που έγινε πρωθυπουργός τα άλλαξε όλα και οι ηλικιωμένοι συνταξιούχοι τρώνε παντεσπάνι...
Πήγες στη λαϊκή τώρα Γιώργο ;;
Θα μου πεις πότε να προλάβεις από το κανό και τις διακοπές...

Σχόλια

  1. Η ζωή κάνει κύκλους και ο ΓΑΠ κατάφερε σε δύο χρόνια η πλειοψηφία των Ελλήνων να ζούνε στην ανέχεια, να είναι άνεργοι, ..... και να ανοίγουν κάδους απορριμάτων για να βρούνε τροφή.
    Φτάνει πια,....
    http://www.youtube.com/watch?v=YHEP2CqyeKw&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο με το θέμα αλλά τώρα ου ξαναβλέπω τη φώτο, μήπως πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια της Epic,και ανέξοδη μάλιστα καθώς προβάλλεται δωρεάν;
    Μήπως είναι διαφήμιση αντίστοιχη με αυτή της πιτσα HAT στο πρόσφατο παρελθόν με άλλο ¨ηγέτη¨........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.