Αποκάλυψη! Η Λίστα Μισθοδοσίας των 21.097 υπαλλήλων της ΔΕΗ με τα προσωπικά τους δεδομένα παραδόθηκε στη Τρόικα!

 
Πρόκληση οι αποδοχές της πράσινης διοίκησης.
Αποκαλύπτουμε σήμερα τη λίστα μισθοδοσίας και προσωπικών δεδομένων όλων των υπαλλήλων της ΔΕΗ Α.Ε., την οποία ο Αρθούρος Ζερβός παρέδωσε στον Υπουργό ΠΕΚΑ πριν λίγες μέρες, για να προωθηθεί στη Τρόικα. Έχουν για ευνόητους λόγους αφαιρεθεί τα ονοματεπώνυμα, όμως ο κάθε υπάλληλος της ΔΕΗ μπορεί να βρει με τον αριθμό μητρώου του και σε ποιά θέση μισθολογικών απαλαβών βρίσκεται μεταξύ των 21097 συναδλέφων του.
Η Λίστα αυτή θα αποτελέσει τη βάση επεξεργασίας για την υλοποίηση του θεσμού της εργασιακής εφεδρείας και επερχόμενων απολύσεων για το προσωπικό της ΔΕΗ.
Ακόμη, με βάση τη λίστα αυτή θα μειώσουν τις απολαβές των μεσαίων και κατώτερων στελεχών και τεχνικών ώστε να ανοίξει η οικονομική ψαλίδα, που έχει κλείσει λόγω επιβολής πλαφόν και παραπονιούνται οι διευθυντές.
Εν τω μεταξύ ο Αρθούρος Ζερβός εξακολουθεί να λαμβάνει το εξωφρενικό επίδομα οικογενειακών βαρών των 3.333,33 ευρώ μηνιαίως για τον γυιό του, και με αυτό ως δεδομένο προσαυξάνονται σκανδαλωδώς οι απολαβές των λιοπών μελών της Διόικησης της ΔΕΗ, κατά παράβαση του Ν.3833/10.
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ  ΕΔΩ  :

Σχόλια