Rihanna : Μια γυναίκα ηφαίστειο στην Σαντορίνη


Κρυφτούλι με τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους παίζει η Rihanna. Τη μια ακούγεται ότι θα φτάσει με λίαρ τζετ και την άλλη δια θαλάσσης με πολυτελές σκάφος. Ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα καταλύσει τις επόμενες μέρες στη Σαντορίνη, εντούτοις εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστες η μέρα και η ώρα που θα πατήσει το πόδι της στο νησί. Οι λόγοι είναι ευνόητοι: για να μην την ακολουθήσει σμήνος φωτογράφων.

Αν και η ημερομηνία άφιξής της στο νησί θεωρείται η 20ή Αυγούστου, πληροφορίες μας θέλουν την ποπ σταρ να φτάνει μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτή τη φορά η δημοφιλής σταρ δεν είχε παράλογες απαιτήσεις -ως συνήθως- και το μόνο που ζήτησε από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου όπου θα καταλύσει είναι η διαβεβαίωση ότι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι θα μείνουν αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Στην ουσία, απαίτησε σε καμιά περίπτωση να μη διαρρεύσει το σημείο διαμονής της. Εννοείται ότι έχει κλειστεί πολυτελέστατη σουίτα με όλα τα κομφόρ που μπορεί να της κάνουν τη ζωή πιο εύκολή. Η τραγουδίστρια ζήτησε δωμάτιο που να βλέπει στην Καλντέρα, για να μπορεί να απολαμβάνει με την ησυχία της τη μοναδική θέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αν και τυπικά θα έρθει μόνη της, θα έχει τους δικούς της σωματοφύλακες οι οποίοι θα ταξιδέψουν μαζί της στο ηφαιστειογενές νησί προκειμένου να γίνουν η σκιά της και να μην αφήσουν κανέναν να την πλησιάσει. Ενα άλλο θέμα που έθεσε είναι να μη διαρρεύσει σε κανέναν η μέρα και η ώρα που φτάνει στο νησί, αφού θέλει να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητη.

Μαζί της θα είναι και ο μάνατζέρ της, που έχει φροντίσει για όλες τις ανέσεις της Rihanna. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια να επέστρεψε στο νησί προκειμένου να θαυμάσει το ξακουστό ηλιοβασίλεμά του. Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει πέρυσι, καθώς φοβόταν ότι μπορεί να την εντόππιζαν οι φωτογράφοι. Η ίδια θέλει να βρεθεί στην Οία προκειμένου να θαυμάσει το μοναδικό θέαμα, όταν ο ήλιος χάνεται στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή της πέρσι στο νησί κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Η είδηση κυκλοφόρησε αφότου ήδη είχε φύγει η μεγάλη ποπ σταρ.

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1410929

Σχόλια