ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ..με τους μισούς Υπουργούς σε διακοπές!

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με το ..μισό Υπουργικό δεν έχουμε ξαναδεί.

Πολλοί Υπουργοί δεν έχουν γυρίσει ακόμα από τις διακοπές τους, αλλά παρόλ’ αυτά ο Παπανδρέου την συγκάλεσε!

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η πρώτη συνάντηση, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δυο συσκέψεις μέσα στην μέρα. Στη 1 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η ευρεία σύσκεψη.

Η πρώτη σύσκεψη είναι με τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και στελέχη του κινήματος, με αντικείμενο την επικείμενη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτέβρη, όπου και θα βρεθεί κατά μέτωπον με τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.

Οι άλλες δύο προγραμματισμένες συσκέψεις που θα ακολουθήσουν, με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών έχουν αντικείμενο την προετοιμασία της κυβέρνησης ενόψει της ΔΕΘ και τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου και την πορεία υλοποίησης του μεσοπρόθεσμου ενόψει και της αφιξης της τρόικας.

http://olympia.gr/2011/08/18/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88/

Σχόλια

  1. Από πότε τα μπλογκ αποφασίζουν ποιοι θα συμμετέχουν και ποιοι όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @5:57
    Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν προκύπτει από πουθενά μέσα στο άρθρο, συνεπώς το σχόλιο σου είναι παντελώς άκυρο και αφήνει λαβή ωστε να σκεφτεί κάποιος ποιός ο πραγματικός λόγος να εκτεθείς έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.