ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΓΑΝΟΣ ...!

Η Κρατική εξουσία με τα ΜΑΤ και τους ροπαλοφόρους ξέρει πολύ καλά να διαλύει τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών.
Το απέδειξαν άλλωστε πρόσφατα με την βάναυση-βάρβαρη έως δολοφονική συμπεριφορά τους στα γνωστά γεγονότα του Συντάγματος. Και ότι '' υπόλοιπο'' έμεινε από τους ειρηνικά αγανακτισμένους πολίτες το αποτελειώσανε ''δημοκρατικά'' οι αριστερίζοντες Καμίνης και Μπουτάρης σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο αντίστοιχα. Βλέπετε οι Έλληνες απαγορεύεται να διαμαρτύρονται για τις ταλαιπωρίες που υφίστανται από τους δήθεν δημοκράτες !!!

Για δέστε όμως τι γίνεται και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Εκεί έχουν εγκατασταθεί εδώ κι ένα χρόνο περίπου οι λαθρεπιβάτες από το Αφγανιστάν και απαιτούν τα δικαιώματά (!!!) τους και κανένας δεν τολμά να τους θίξει .
Συμφέρει ή δεν συμφέρει νά 'σαι λαθρεπιβάτης στο σαπιοκάραβο που λέγεται ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ του 2011 ;;;
Αν νομίζετε ότι υπερβάλω , τολμήστε να κάνετε μια βόλτα με την οικογένειά σας στο Κέντρο της Αθήνας οποιαδήποτε μέρα και ώρα από το σούρουπο και μετά, ιδιαίτερα όμως αυτό τον μήνα που οι εισβολείς μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ραμαζάνι!
'' Μαύρο φίδι που σας έφαγε'' !!!


Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Σχόλια