" Αγγαρεία κάνω - ποινήν εκτίω" ...



Ευάγγελος Βενιζέλος: "Ανέλαβα μία ευθύνη, μία δυσβάστακτη ευθύνη, το ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό έγινε χωρίς να το επιθυμώ ή να το επιδιώκω και προκειμένου να φέρω σε πέρας αυτή την αποστολή που την θεωρώ εθνική, έχω κατά πάσα πιθανότητα θυσιάσει οποιαδήποτε πολιτική μου προοπτική" ...

Χωρίς σχόλια ...
Τί να σχολιάσεις άλλωστε;;; 

http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_5751.html

Σχόλια

  1. Ο τίτλος ανήκει στον αξέχαστο Βύρωνα
    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=199919
    Αφήστε λοιπόν τα κολπακια και τους παραλληλισμούς και θυμηθείτε τα δικά σας καμώματα ...
    Τα λόγια του Βενιζέλου δεν έχουν καμμια σχέση απλά δείχνουν τα λόγια ενός ανδρός που δεν διστάζει για το καλό του γενικού συνόλου να θυσιάσει, ενδεχομένως, τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες.
    Αποτελεί μία στάση πατριωτική που καταδεικνύει το ποιόν και το ήθος του ανδρός, κατι που τόσο λείπει τις σημερινές ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τα σχόλια δεν δημοσιέυονται ?
    Υπάρχει λογοκρισία στο μπλόγκ ?
    ΥΓ Το σχολιό μου που δεν αναρτήθηκε δεν παραβιάζει κανέναν από τους πιό πάνω όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.