Δήλωση Νίκου Νικολόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, σχολίασε:
«Για χιλιάδες νέες και νέους ανοίγουν σήμερα οι πόρτες της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Και κλείνει με επιτυχία, ένας σημαντικός κύκλος κόπων, εξόδων, και αγωνίας, για τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους. Ας τους δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και να τους ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας, καλή πρόοδο στον δρόμο της γνώσης που επέλεξαν.

Όμως, σε μια εποχή που η ανεργία πλήττει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο Ελληνίδες και Έλληνες, που χιλιάδες πτυχιούχοι δεν μπορούν να απορροφηθούν στους κλάδους που σπούδασαν και που η απογοήτευση για το μέλλον χτυπάει την πόρτα όλων των ελληνικών οικογενειών, εμείς που ασχολούμαστε με την πολιτική δεν μπορούμε να μένουμε άλλο σε ευχές και λόγια.
Μαζί με τον λαό οφείλουμε να ανατρέψουμε την πολιτική της απογοήτευσης και της μιζέριας. Να δώσουμε μια νέα ελπίδα σε όλους και να υποσχεθούμε στα παιδιά που σήμερα ανοίγουν τα φτερά τους προς την Ανώτατη Εκπαίδευση πως οι κόποι τους δεν θα πάνε χαμένοι και πως τα όνειρά τους θα δικαιωθούν.
Και αυτό είναι κάτι που όσο περνάει από το χέρι μου, το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου. Και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί το σκηνικό της φτώχιας και της ανασφάλειας που ζούμε σήμερα, ώστε μια νέα εποχή ευημερίας και ελπίδας να ξημερώσει για όλους, μα προπάντων για τη νέα γενιά».



Σχόλια