Την ώρα που ύφεση τρέχει σχεδόν με ρυθμό 7%, η κυβέρνηση απαντά στις αγωνίες των πολιτών με ρουσφετολογικές προσλήψεις..



Την τρέχουσα επικαιρότητα κλήθηκε να σχολιάσει ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κος Μιχάλης Γιαννάκης, ως προσκεκλημένος στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA 3, την περασμένη Παρασκευή.
Σχολιάζοντας την βαθιά ύφεση που έχει προκαλέσει η κυβερνητική πολιτική, ο Μιχάλης Γιαννάκης τόνισε ότι
«την ώρα που ύφεση τρέχει σχεδόν με ρυθμό 7%, η κυβέρνηση απαντά στις αγωνίες των πολιτών με ρουσφετολογικές προσλήψεις, χρησιμοποιώντας μάλιστα τις ΜΚΟ και τα βουλευτικά γραφεία σαν να είναι «ένα και το αυτό», καυτηριάζοντας το φαινόμενο ίδρυσης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από βουλευτικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.

Αναφορικά με την διευρυνόμενη εγκληματικότητα ο Μιχάλης Γιαννάκης τόνισε ότι η κυβερνητική πολιτική αδυνατεί να καταστείλει το έγκλημα. Αντίθετα διευκολύνει την μετανάστευση του οργανωμένου εγκλήματος από την Αθήνα στο νομό Βοιωτίας όπου η εγκληματικότητα παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Τέλος, ο Μιχάλης Γιαννάκης ζήτησε εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας την αλλαγή της φορολογικής πολιτικής ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη της οικονομίας, να τονωθούν τα δημόσια έσοδα και έτσι να χρηματοδοτηθούν δράσεις για την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η επιδότηση της απασχόλησης και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.

Σχόλια