Ρατσιστική αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών από τη Δικαιοσύνη

Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά ενεργεί ακριβώς όπως τη συμβολίζουν,με μαντήλι στα μάτια και ζυγαριά!Μόνο που δεν είναι ακριβώς τυφλή,ώστε να μην κάνει διακρίσεις και η ζυγαριά της γέρνει γιατί λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.Αλλο βάρος έχουν οι Ελληνες πολίτες κι άλλο οι λαθρομετανάστες.Πρόκειται για ομάδες ανθρώπων που έχουν αιτήματα και τα διεκδικούν κατασκηνώνοντας  οι μεν νόμιμοι ιθαγενείς στην πλατεία Συντάγματος οι δε παράνομοι μετανάστες στα Προπύλαια.

Η είδηση είναι σημερινή  από την Εισαγγελία Αθηνών και λέει:
"Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους "σκηνίτες" στο Σύνταγμα.

Η εισαγγελέας, με αφορμή την παραμονή σκηνών και πανό στην πλατεία Συντάγματος, ζητά να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων."


Κι ίσως κάποιοι να πουν πως πολύ άργησε,αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα!

Κι ίσως να συμφωνούσαμε αν μόλις δυο τρεις εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα,μπροστά στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου,δεν υπήρχαν τα τσαντίρια των λαθρομεταναστών που ζητούν πολιτικό άσυλο κοντά δυο χρόνια τώρα.

Αυτούς τους "σκηνίτες",ούτε η Δικαιοσύνη τους βλέπει,ούτε η Πανεπιστημιακή κοινότητα,ούτε ο Δήμος Αθηναίων,ούτε τα ευαίσθητα ΜΜΕ!Τους βλέπουν όμως κι αυτούς οι τουρίστες κι αυτές οι σκηνές χαλάνε το ίδιο την εικόνα της πρωτεύουσας. 
Βέβαια η απάντηση είναι έτοιμη,πρόκειται για χώρο του Πανεπιστημίου και συνεπώς είναι άσυλο!
Πλην όμως,όπως όλοι γνωρίζουμε,μιλάμε για υπαίθριο χώρο,για μια μεγάλη πλατεία  απ' όπου επίσης διέρχονται καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες και ξένοι.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να βλέπουμε με διαφορετικό μάτι τους Ελληνες πολίτες και να κινούμε αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους γιατί κάνουν ό,τι ακριβώς και οι παράνομοι μετανάστες στα Προπύλαια.Απαράδεκτη και μονόπλευρη,ρατσιστική θα λέγαμε,αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και για ένα ακόμα λόγο.Δυστυχώς για τη Δικαιοσύνη έχουν προηγηθεί δημοσιεύματα κι εκπομπές συγκεκριμένων ΜΜΕ κι έτσι φαίνεται η ίδια να ακολουθεί υποκινούμενη από τις κραυγές των.

Η Δικαιοσύνη όμως οφείλει και να είναι και να φαίνεται ανεξάρτητη!
 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ "ΨΑΧΝΟΥΝ" ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ "ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ" ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ !!!!
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ !!!!
    ΠΌΤΕ ΧΑΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ?!?!?
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ Η ΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ, "ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.