Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Στην Ελλάδα μέχρι και 45!

Πόσοι αστυνομικοί μπορούν να φυλάνε έναν υπουργό; Αν πιστέψουμε όσα αναφέρουν οι γείτονες του κ.Παπουτσή,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, οι “εγκέφαλοι” της ΕΛΑΣ , έκριναν ότι τα μέτρα ασφαλείας πρέπει να ενταθούν στην οικία του υπουργού στο Χολαργό και από χθες τουλάχιστον 45 αστυνομικοί πεζοί ή με μηχανές έχουν αναλάβει τη φρούρησή του!
Την είδηση μας μεταφέρει ο στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος,ο οποίος κάνει και μια σύγκριση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.
“Ειναι γνωστό ότι έξω από την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ένας καλοκάγαθος αστυνομικός [άοπλος, ούτε καν με γκλοπ] ο οποίος δέχεται ευχαρίστως να φωτογραφίζεται με τους τουριστες”,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφει καμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς. Ωστόσο σωστά επισημαίνει:
“Τι θέλουν να δείξουν με αυτά οι Άγγλοι είναι προφανές. Κάτι σαν το παλαιό δικό μας "Ισχύς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδή ακριβώς δεν τηρήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυής Λαός μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....
Ο δικός μας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μέχρι χθες είχε μια φυσιολογική διακριτική ασφάλεια..
Σήμερα όμως έχουν ακροβολιστεί στις τέσσερις γωνίες του τετράγωνου, όπου και η οικία του, 45 τουλάχιστον εποχούμενoι σε δίκυκλα πάνοπλοι αστυνομικοί!
Κάτι προφανώς φοβάται ο Κύριος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη[sic!] και προφανώς δεν τον καλύπτει η παλαιά ρήση "Ισχύς μου η Αγάπη του Λαού"
Σημειολογικά και μόνον λοιπόν, αυτό που εκφράζει η σημερινή Κυβέρνηση είναι πανικός με φόβος και προφανώς καμία Δημοκρατια”.
Εμείς τι να πούμε. Να τους εκατοστήσει;
 

Σχόλια