ΟREO GIORGO II

HEIL GAP
ΟΜΩΣ στην ελευθερη Ελλάδα του διαδικτύου , κάποιοι αντιστέκονται πληροφορώντας μας “Πουλήστε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τ.Τ, λιμάνια, ΟΠΑΠ” απαίτησαν οι τροικάνοι. Και να μιλάγαμε για ζημιογόνες εταιρείες που επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά να επικροτήσουμε, να μπούμε και μπροστά στην προσπάθεια. Μιλάμε, όμως, για τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις που έχει αυτή η χώρα. Μιλάμε για τα φιλέτα της Ελλάδας που πλέον θα περάσουν στα χέρια, σίγουρα ξένων, μετά το ευρύ σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που ανακοίνωσε χθες, όχι η κυβέρνηση, αλλά η τρόικα. Το ποσό των 50 δισ. ευρώ έχουν υπολογίσει από το πακέτο πώλησης των κρατικών εταιρειών. Κάνοντας το χατίρι ξένων και ελληνικών συμφερόντων που θέλουν να πατήσουν πόδι σε ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, τυχερά παιχνίδια και τράπεζες, οι τροικάνοι άνοιξαν τα χαρτιά τους......

........Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι προκειμένου να ξεπερασθούν τυχόν νομικά κωλύματα, εξετάζεται να υιοθετηθεί η μεθοδολογία ΠΩΛΗΣΕΩΣ με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου να παρέχεται η δυνατότητα στα συναρμόδια υπουργεία να προωθούν προγράμματα ιδιωτικοποιήσεων, που σε άλλες περιπτώσεις θα κολλούσαν σε δικαστήρια και σε γραφειοκρατικά γρανάζια.
Χωρίς το άγχος των Ειδικών Δικαστηρίων, εκτιμάται ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν πολύ πιο γρήγορα και οι προθεσμίες θα μπορέσουν να καλυφθούν.........ORΕO GIORGO
Η καταστροφή της οικογενειακής γεωργίας στις ΗΠΑ από τη
NAFTA (μαζί με την αγροτική οικογένεια στο Μεξικό και τον Καναδά) αντικατοπτρίζεται στην χάραξη πολιτικών έναντι των άλλων εθνών εκ μέρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
 
( NAFTA η North American Free Trade Agreement με αλλα λογια η ΕΟΚ Μεξικου-ΗΠΑ-Καναδα )
Σε όλο τον κόσμο, λόγω της πίεσης από τη "συναίνεση της Ουάσινγκτον", η τοπική αυτάρκεια τροφίμων έχει αντικατασταθεί από την αύξηση των καλλιεργειών κυρίως για εξαγωγή.
Και με τον αισχρό όρο πράσινη οικονομία και πράσινη καλλιέργεια που σκοπιμως εδόθη για να θεωρηθεί από τους αδαείς ως ταυτόσημη προς την οικολογία , την GREEN PIECE κ.λ.π.
Ένα τεράστιο καλλιεργήσιμο κομμάτι γης του πλανήτη μας παρεδόθη στην πυρά και φυσικά με ανθρώπινες απώλειες πάντα ώστε να απηυδήσει ο γηγενής πληθυσμός και ’’ να τον σιχαθεί τον τοπο του ¨ ο οποίος απεδόθη από τους αχρείους ηγέτες σε άλλους αχρείους επιχειρηματίες προς παραγωγή βιοκαυσιμων .
Να πεινάσει δηλαδή ο αυτόχθων πληθυσμός για να βάζει βιο-βενζινη στην κουρσάρα του το κάθε είδους λαμογιο .
...........Θέλουν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα αλλά και όλοι οι άλλοι να πνιγούν σε ακόμη περισσότερα στα χρέη. θέλουν τεχνητές ελλείψεις του πετρελαίου και των τροφίμων. Θέλουν τους ΓΑΠΕΣ να καταστρέφουν τα χωράφια και να αντικαθιστούν τις σοδειές των τροφίμων με ανόητα βιοκαυσιμα, γιατί θέλουν την μία χώρα μετά την άλλη να ωθούνται προς ένα ατελείωτο στροβίλισμα στην δύνη του χρέους. Θέλουν το σύστημα Ponzi bailout, θέλουν να μεταφερθεί σε αυτούς ο πλούτος των μεσαίων τάξεων.............
Θέλουν ΔΙΟΔΙΑ , θέλουν να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της Ελλάδος από την πρόσβαση μέσω οδικού δικτύου , για προσεχή εκμετάλλευση των , θέλουν να ερημώσουν και να μεταφερθούν αλλού οι πόλεις και τα χωριά που έβαλαν στο μάτι , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .
Αμερικανάκι το γκιωργκο, ORAIO GIORGO
Η επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής αυτοκρατορία στο εξωτερικό αντανακλάται με τη δημιουργία ενός ολοκληρωτικού συστήματος επιτήρησης στο σπίτι μας , σύμφωνα με το οποίο η ιδιωτική δραστηριότητα των πολιτών θα κατασκοπεύεται από επάνω και θα παρακολουθείται από την τεχνολογία και τα συστήματα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή υπό τον τίτλο "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας ».
Έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα μικροτσίπ στον άνθρωπο με σκοπό την παρακολούθηση του. 
Και πάντα οι αθεόφοβοι θα βρίσκουν μια κάποια δικαιολογία ως προς την κοινωνική ανάγκη και χρησιμότητα του κάθε λογής αθλίου εφευρήματος τους .
Ήδη αρκετές κρετίνες μητέρες στην πατρίδα της φυλετικής πολτοποίηση τις ΗΠΑ, έχουν εμφυτευσει μικροτσίπ στα παιδιά τους .
ΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ υπό μυστικότητα , τα ΜΜΕ σκοπό έχουν να δείχνουν το βρακί της τάδε αποκρύπτοντας την ψηφιακή φυλάκιση , τον έλεγχο και την συνεχή παρακολούθηση που θα υποστεί ο κάθε νέος κάτοχος της κάρτας του πολίτη .
Μονό κάποιες χιλιάδες από το πλήρωμα της εκκλησίας αντιδρούν ,
τους οποίους και δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν γραφικούς οι υπόλοιποι, οι ανόητοι που θεωρούν ως μόδα το να «εκτίθενται» ,
εκπαιδευμένοι πολύ καλά ως φαίνεται από τα καινούργια τηλεοπτικά σκουπίδια .
Μιας τηλεόρασης σκέτης παραπληροφόρησης εξαιρώντας το κόντρα το μπλουσκαι το κανάλι 10 και τους ολίγους επαρχιακούς σταθμούς
Διότι το γκιωργκο ξέρει που να τα δίνει .
ORΕO GIORGO
Μια διερευνητική αποστολή από τους νομοθέτες της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής έχει αποκαλύψει το μέγεθος της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, λόγω της ΕΕ και του ΔΝΤ και του ποινικού επιτοκίου διάσωσης, σύμφωνα με έκθεση του AFP.
"Έχω σαφώς συνειδητοποιήσει πως η διαβίωση στην Ελλάδα καθίσταται πολύ δύσκολη για τους πολίτες της", με την εφαρμογή
Των μέτρων λιτότητας, δήλωσε ο Steffen Bilger, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (CDU).
CDU συνάδελφός του, Juergen Klimke είπε ότι βρήκε την
Αθήνα "σε μια άθλια κατάσταση», προσθέτοντας ότι αυτό ήταν "το χειρότερο ταξίδι μου στην Ελλάδα."
Και ο Kai Gehring, μέλος της Ομάδας των Πρασίνων της αντιπολίτευσης του οποίου το κόμμα τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, πρόσθεσε «Νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να ισχύουν και νέες μεταρρυθμίσεις" επιπλέον αυτών «Η Ελλάδα έχει ζητήσει πραγματικά πολλά από τους πολίτες της," είπε.
Επίσης εξέφρασε τη λύπη της που ο γερμανικός Τύπος "δεν μιλά πραγματικά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους Έλληνες και για τα άθλια μεταρρυθμιστικά προγράμματα , που συνθλίβουν τόσο τις δημόσιες δαπάνες όσο και τις επενδύσεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Γερμανιδα οικονομολόγος Hans Werner Sinn έχει πει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει εμφύλιο πόλεμο, λόγω των πολιτικών της ΕΕ και της ΕΚΤ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας)
Ενώ ένας Ιρλανδός υπουργός το Σαββατοκύριακο θέτει επίσης υπό αμφισβήτηση την ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ "διάσωσης" της στρατηγικής για την ευρωζώνη λέγοντας ότι η Ιρλανδία θα χρειαστεί επίσης μια δεύτερη «διάσωσης» του χρόνου, ανοίγοντας την προοπτική των απεριόριστων αιτημάτων για bailout και για πτώχευση από κυβερνήσεις και τράπεζες σε ολόκληρη την ευρωζώνη στο άμεσο μέλλον.
Πολλοί οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ "διάσωσης" έχει συσσωρευτεί περισσότερο χρέος πάνω στο υπάρχον βουνό του χρέους οδήγησης της οικονομίας σε ύφεση και την αποστολή του (από το δημοσιονομικό έλλειμμα του ελέγχου), χρέους στην Ελλάδα
(Η επιβάρυνση ανέρχεται σε περίπου € 330δις ευρώ)
Το σχέδιο της ΕΚΤ για ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα δεν θα λύσει το πρόβλημα του χρέους, συμφωνα με δήλωσεις στους Financial Times.
Και Τώρα Πάμε ΕΔΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .
Σύνταγμα και άνεργοι έλληνες , έλληνες δίχως κόμματα , άλλωστε αυτά ήταν τα κόμματα που δημιούργησαν την κρίση μαζί με τα άλλα
της αριστεράς που είχαν ανά πάσα στιγμή έτοιμη να τους κολλήσουν κατακούτελα την ρετσινιά του "ρατσιστη " , ώστε να μην αντιδράσουν μέχρι και την στιγμή που όλες οι εργασίες περιήλθαν στους αλλοδαπούς και αυτοί έμειναν άνεργοι ( αν και όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο HEIL GAP και τα παιδία τους θα έχουν την ίδια μοίρα , διότι τα σχολειά έχουν πατικώσει με παιδιά λαθρομεταναστών , οπότε πλέον καταρρίπτεται και ο μύθος της νέας αριστεράς ότι οι λαθρομετανάστες οι καημένοι είναι
εδώ για να κάνουν τις κατώτερες δουλείες που δεν κάνουν οι έλληνες , και όποιος αντιληφτεί το τι εννοούσε ο HEIL GAP μάλλον κερδισμένος βγαίνει ). 
ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ .
Και γιατί να είναι άραγε , όταν τα τρία κεντροδεξιά κόμματα προχθές στην βουλή ΠΑΣΟΚ * ΝΔ * ΛΑΟΣ Συναίνεσαν αλά Ελληνικά
Απορρίφθηκε χθες 28 Μαΐου , από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές.
Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη ! οπότε αυτά που εγώ και ο HEIL GAP γράφαμε την περασμένη εβδομάδα Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011.
Βέβαια υπό την βασική προϋπόθεση ότι στην Ελλάδα θα έχει αποδεδειχθεί και δικαστικώς ότι υπήρξε δόλος και απάτη κατά τον σχηματισμό αυτού του χρέους και υπάρξουν επίσης καταδίκες πολίτικων . Διαφορετικά ας μην περιμένουμε ότι αυτό το χρέος θα γίνει αποδεκτό, ως « επαχθές χρέος », συνεπώς και ως μη πληρωτέο ........Ε, Όπως Καλά Καταλαβαίνετε , Πάνε Περίπατο Τώρα.
HEIL GAP (or mind the GAP )


Σχόλια