OMOΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ"!!!!




Σχόλια

  1. Το σχέδιο "διάσωσης" της Ελλάδας, όπως ονομάζεται, δεν έχει καμία σχέση με την διάσωση της χώρας μας. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διασώσει τις γερμανικές, γαλλικές και ολλανδικές τράπεζες από το να χρεοκωπήσουν, αν η Ελλάδα κυρήξει στάση πληρωμών. Τα Μνημόνια είναι ένας ευφυής τρόπος για να "κοινωνικοποιηθεί" η ζημιά των τραπεζών, με το να φύγει από τα λογιστικά βιβλία των τραπεζών και να μετατεθεί στους "φορολογούμενους." Με αυτό τον “μαγικό” τρόπο, μετατρέπουν τις απώλειές τους σε κέρδος. Φυσικά, αν η Ευρώπη δεν ήταν εντελώς ξεπουλημένη και υπόδουλη στην δικτατορία των τραπεζών, δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό. Ο ελληνικός λαός δεν έχει καταλάβει πως οι δόσεις των δανείων δεν περνούν μέσα από την ελληνική επικράτεια, αλλά εξυπηρετούν απευθείας τις πιστώτριες τράπεζες και δεν έχουν καμία σχέση με μισθούς, συντάξεις ή άλλα έξοδα του κράτους.

    Καθόλου τυχαία, τα ποσά των δανείων είναι ακριβώς τα χρήματα που έχουν επενδύσει οι ευρωπαϊκές τράπεζες σε ελληνικά κρατικά ομόλογα. Μόλις το τραπεζικό λόμπι εξασφαλίσει με αυτές τις μανούβρες τα χρήματα αυτά, μέσω υποθήκευσης της ακίνητης περιουσίας της χώρας, μέσω των κρατικών μας μονοπολίων και όλων των φυσικών πόρων, τότε θα αποσύρει την στήριξη του στην Ελλάδα και θα μας αφήσουν έρμαια στην τύχη μας. Αν νομίζετε πως δεν είναι έτσι, τότε έχετε αναρωτηθεί γιατί τα μέτρα του Μνημονίου έχουν αποτύχει τόσο οικτρά;

    Η απάντηση είναι πως δεν έχουν αποτύχει, γιατί ο σκοπός των μνημονίων δεν είναι η διάσωση της Ελλάδας, ή των ευρωπαϊκών κρατών, αλλά η καθολική επικράτηση των τραπεζών έναντι των ευρωπαϊκών κοινοβουλευτικών δημοκρατιών και η εγκαθίδρυση νέου πολιτεύματος Τραπεζικής Δικτατορίας, μέσω του χειρισμού του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και δυστυχώς επαλυθεύεται μέρα με την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.