Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί κάνουν ταξιδάκια αναψυχής...

Τι και αν ολόκληρη η Ελλάδα βράζει "αγανακτισμένη" από την αποτυχημένη πολιτική τους,τι και αν έχουν μπροστά τους την ψήφιση του μακροπρόθεσμου προγράμματος,πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα,διοργανώνοντας ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό...

Από τη μια ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Πάγκαλος βρίσκεται σήμερα στη Βενετία,παρακαλώ, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στα επίσημα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην 54η Μπιενάλε της Βενετίας που φιλοξενείται στα Giardini della Biennale.
Όπως μάλιστα υπογραμμίζεται παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η γνωστή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα...Διοχάντη(?),δημιουργός του περιπτέρου Beyond Reform!


Από την άλλη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου,που όπως διαβάζω σήμερα στοkourdistoportocali από άρθρο της ελευθεροτυπίας,με το ζόρι τον κρατάνε να μην παει στη Ν.Υόρκη για να παραστεί σε συνέδριο που διοργανώνει ο ΟΗΕ για το AIDS.


"Σχεδόν μετά βίας, συγκράτησαν τον πρωθυπουργό να μην πάει στη Νέα Υόρκη για «υψηλού επιπέδου» συνέδριο για το AIDS, που διοργανώνεται από τον ΟΗΕ στις 8, 9 και 10 Ιουνίου.
«Μα, τι θα πει ο κόσμος, πρόεδρε», φέρεται να του είπε ανώτατο στέλεχος του γραφείου του που, προφανώς, συγκέντρωσε το θάρρος του για να μεταπείσει τον προϊστάμενό του για το άκαιρο της μετάβασής του στην Αμερική, τη στιγμή που «η χώρα βράζει από τους αγανακτισμένους πολίτες της». Τι είχε συμβεί;


Κάποιος ψιθύρισε στον Παπανδρέου για τη διάσκεψη και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισε να ετοιμάζει τις βαλίτσες του.


«Είδαν και απόειδαν», αλλά τελικά κατάφεραν να τον μεταπείσουν χρησιμοποιώντας το μόνο όπλο που είχαν στη διάθεσή τους: την τρόικα. Ετσι δέχτηκε το ...«μοιραίο» της μη μετάβασής του. Και, ίσως, για πρώτη φορά μίσησε την τρόικα.


Τώρα στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, επικεφαλής πολυπληθούς αντιπροσωπείας. Το ...«μαλλί» ποιος θα το πληρώσει για κάτι ΜΚΟ που θα κουβαλάει μαζί του;"


Ανίδεοι ή απλά επικίνδυνοι;


Τουλάχιστον καλά να περάσετε γιατί είναι τα τελευταία σας!

http://witnessfree.blogspot.com/


Το είδα ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Τώρα που εξασφαλίστηκε η πέμπτη δόση ευκαιρία να τα φάνε πάλι όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.