Η Έλσα πήρε τ’ άρματα


Δύο βήματα μπροστά για να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης έκανε η Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία ομνύει σε όλους τους τόνους στην απολίτικη και άνευ όρων συναίνεση που ζητά το ΠΑΣΟΚ. «Είμαι αποφασισμένη να βάλω την Ελλάδα πάνω από όλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, και όταν ρωτήθηκε αν θα το ψηφίσει είπε:
«Περιμένω να το διαβάσω και αυτό και όλα τα άλλα. Είναι νωρίς να βάζουμε κόκκινες και κίτρινες και πράσινες γραμμές. Θα πράξω κατά συνείδηση».
Η βουλευτής Αργολίδας εξέφρασε ουσιαστική διαφωνία με την ηγεσία της ΝΔ αναφέροντας ότι «είχα αποκομίσει την βεβαιότητα ότι θα φτάναμε σε μια συναίνεση, γιατί αυτό πιεστικά μου ζητάει όποιος ξένος βλέπω στο εξωτερικό. Χθες το βράδυ από όσα άκουσα από την τηλεόραση στην Κρήτη, πιστεύω ότι επανερχόμαστε σε ένα μεγάλο «όχι»».
Μετάφραση: Η κ. Παπαδημητρίου συνειδητοποίησε φαίνεται επιτέλους ότι ο Σαμαράς δεν θα την έχει υποψήφια και κάνει τις κινήσεις της. Τώρα αν η “συνείδησή” της την οδηγεί να ταυτιστεί με την φίλη της την Ντόρα και τα άλλα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης και της Τρόικας, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει έξω από την Βουλή.
Εντελώς άνευ σημασίας….

http://www.antinews.gr/2011/06/02/104214/

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.