ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Επιχείρησαν τελείως πραξικοπηματικά να του κάνουν σωματικό έλεγχο, βάζοντας μάλιστα μία νεαρή αστυνομικό ως “προπέτασμα”. Όπως ήταν φυσικό ο βουλευτής αντέδρασε αφού το προβοκατόρικο στήσιμο ήταν φανερό, την ίδια στιγμή που πέρναγαν μέσα όλοι οι βουλευτές ανενόχλητοι!

Αμέσως ο βουλευτής απαίτησε την παρουσία του φρούραρχου αλλά και των δημοσιογράφων ώστε να είναι όλοι αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός.

Όντως, ο φρούραρχος δεσμεύτηκε να διενεργήσει έρευνα ενώπιον όλων. Ο βουλευτής αποχώρησε, η βρωμιά όμως δεν άργησε να αναδυθεί.


Άθλια παπαγαλάκια άρχισαν να διαδίδουν ότι ο βουλευτής …οπλοφορούσε!!! Μιλάμε για την απόλυτη αθλιότητα παρότι ο ίδιος ο Καμμένος κάλεσε όλους τους δημοσιογράφους για να είναι παρόντες.

Επειδή το επεισόδιο ήταν φανερά στημένο και προβοκατόρικο, δεν πρέπει να αφήσει τους συκοφάντες ατιμωρητους. Την σκοπιμότητα βέβαια την αντιλαμβάνεστε όλοι…

Σχόλια

  1. Για να δουμε τι λέει το ρεπορταζ
    http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/189130/exo-aganaktismenoi-mesa-ta-neura-tsitomena/
    Αν καταλαβαίνω καλά ο
    http://axortagos.gr/vouli/kammeno-vouli-oplo-astinomikos.html
    http://www.madata.gr/epikairotita/politics/113576.html
    Οπωσδήπουε ακούγετε τουλάχιστον άκομψο να ζητείτε σωματική έρευνα για έναν εκλεγμενο βουλευτή εντός της Βουλής, αλλά πρέπει να γίνει γνωστό αν πράγματι χτύπησε ο ανιχνευτής, γιατί σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω τον όρο "προβοκάτσια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.