Aπίστευτη Κυβερνητική ανακοίνωση, που μας πάει πολλά χρόνια πίσω..

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    Αθήνα, 5 Ιουνίου 2011

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία", είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα.
    Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.         Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.
    Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.
    Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
    Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.

Σχόλια

  1. Τι να κάνουμε στη δημοκρατία υπάχει ελευθερία λόγου.
    Οταν το πολίτευμα εκτρέπεται, οι καθεστωτικοί προσπαθούν να βάλουν γύψο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pdma.gr/docPaths/PRIMARY%20DEALERS-KANONISMOS-GR-2010.pdf

    αξιζει να το διαβασεις ειδικα το αρθρο 17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυβέρνηση της νεοκατοχής, που συμπεριφέρεται με τον ίδιο αλλαζονικό τρόπο με αυτήν του Τσολάκογλου επί Γερμανικής κατοχής, καλά θα κάνει να καταλάβει ότι σε λίγο, όταν τελειώσουν τα ψωμιά της και απελευθερωθούμε, θα δικαστεί για όλες τις παράνομες πράξεις της. Γι' αυτό να μην μας τρομοκρατεί διότι με τις απειλές της προσθέτει και άλλα αδικήματα στον μακρόσυρτο κατάλογο των παρανομιών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχχχχχχ σιγά κάλε θα σκίσετε κανένα καλσόν. Όταν τα Μ.Μ.Ε σας υπηρετούσαν όντας φερέφονα σας, γουστάρατε. Φάτε την τώρα, καλομάθατε να μην μαθαίνουμε την αλήθεια. Οι εποχές αλλάξαν, η ενημέρωση άλλαξε. Εσείς οι OPEN GOVERNORS δεν ξέρετε ότι υπάρχουν και αυτά τα κακισμένα τα blogs.Αχχ καλέ τα μικρά και άμαθα παιδιά. Δεν θα μας λέτε μόνο ό,τι θέλετε. Θέμελιο της Δημοκρατίας είναι ο λαός, μας φτάσατε στο αμήν. Δεν αφήνετε την "σωτηρία" της χώρας αφού δεν σας πάει. Όταν δείτε τα δύσκολα βάζετε τα κλάματα και περιμένετε λύπηση. Ντροπή σας κύριοι και καλά δημοκράτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.