ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ

Ο σημερινός ανασχηματισμός δικαιώνει πέρα ως πέρα τη Βρετανική GUARDIAN στην οποίαν αναφέρεται "..ο Παπανδρέου από μεταρυθμιστής κατέληξε ναυαγός...", για να συνεχίσει το ίδιο άρθρο γράφοντας "...Ο δρόμος του έχει τελειώσει ακόμη και αν φτιάξει κυβέρνηση που θα εγκρίνει τα νέα μέτρα..."
Την κυβέρνηση, ας μην κοροιδευόμαστε, την έσωσε από την χθεσινή πτώση, η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Κι αυτό γιατί, ενώ ετοιμάζονταν μαζικές παραιτήσεις βουλευτών, ήρθε η έκτακτη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε η ΒΑΣΩ και σταμάτησαν οι φυλλοροές με τα γνωστά χειροκροτήματα στον Καίσαρα Παπανδρέου.
Και φτάσαμε στο σημερινό ανασχηματισμό η ανακοίνωση του οποίου είχε ένα μεγάλο λάθος. "Πρωθυπουργός ο Γεώργιος Παπανδρέου" ανακοίνωσε ο Πεταλωτής.
ΛΑΘΟΣ.
Από σήμερα πρωθυπουργός της χώρας είναι ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Όλοι οι υποτιθέμενοι κηπουροί, άνθρωποι του ΓΑΠ όλοι, πήγαν σπίτι τους (Δρούτσας, Μπιρμπίλη, Νταλάρα, Διαμαντίδης,Πανάρετος..) ή στην καλύτερη περίπτωση υποβαθμίστηκαν ( Παπακωνσταντίνου, Ραγκούσης...) και στις θέσεις τους ανέλαβαν άνθρωποι του Βενιζέλου, του παλιού παλιού (πιο παλιού δεν γινόταν) ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση είναι εκλογική.
Όσο αντέξει και μετά κάλπες, ίσως και με άλλο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσω εδώ πως παρέμενε ο Σημίτης πρωθυπουργός της χώρας ενώ αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ήταν ο ΓΑΠ, λίγο πριν τις εκλογές του 2004.
Όλοι οι ύποπτοι για καταψήφιση του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ προγράμματος, ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ για το λαό κατά τη γνώμη μου, μπήκαν στην κυβέρνηση (βλέπε Κουκουλόπουλο).
Για να το καταλάβετε καλύτερα θα πω τούτο: Μέχρι χθες ο Βενιζέλος με συνεχείς δηλώσεις ζητούσε την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με 180. θα επιμείνει στην ίδια άποψη τώρα που έγινε τυπικά,Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομικών και ουσιαστικά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ή μήπως θα ισχύσει το κλασικό...
ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ;
Η στάση που θα τηρήσει θα δείξει και το ποιος είναι από σήμερα πρωθυπουργός στην Ελλάδα.
Πάντως ο Γιώργος δεν είναι.

Μανώλης εξ Απειράνθου


http://naxios.blogspot.com/2011/06/blog-post_842.html

Σχόλια