"Σφαλιάρα" στο ΠΑΣΟΚ η δημοσκόπηση της GPO

Kόλαφος για την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, η ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για την προσφυγή μας στην Τρόικα.
Το 24,2% πιστεύει ότι ευθύνεται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου, έναντι του 23,8% που θεωρεί ως υπέυθυνη την κυβέρνηση Καραμανλή.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Άποψη για την απόφαση του Α. Σαμαρά να μην ψηφίσει το Μνημόνιο:

Η πλειοψηφία (48,6%) κρίνει θετικά την απόφαση Α. Σαμαρά. Είναι άλλη μια δικαίωση.
Μεταξύ αυτών που κρίνουν θετικά την απόφαση του Σαμαρά να μην ψηφίσει το Μνημόνιο είναι το 22,2% των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ και το 63,6% των ψηφοφόρων ΛΑΟΣ. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη είχε ψηφίσει το Μνημόνιο.
Ο κ. Παπανδρέου μπορούσε να αποφύγει το Μνημόνιο.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους (60,3%) οι πολίτες πιστεύουν ότι, εάν ο Γ. Παπανδρέου έπαιρνε έγκαιρα τα αναγκαία μέτρα, μπορούσε να αποφύγει το Μνημόνιο. Είναι άλλη μια δικαίωση για τη ΝΔ και τον Α. Σαμαρά, που -από την πρώτη στιγμή- τους φώναζε «ξεκολλήστε».
Στην ερώτηση ποια είναι η σωστή θέση για την αντιμετώπιση της κρίσης το 60,3% απαντά «η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου». Ποιοτικό στοιχείο, που συνιστά μια ακόμη δικαίωση για τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Α. Σαμαρά.

Μια κάρτα κόλαφος για τον κ. Παπανδρέου που προεκλογικά, αλλά και αρκετούς μήνες μετά τις εκλογές, διαβεβαίωνε ότι «λεφτά υπάρχουν». Το 91,2% των ερωτηθέντων λένε ότι ο Γ. Παπανδρέου γνώριζε και το πρόβλημα ελλείμματος και το πρόβλημα χρέους.

Σχόλια