EIMΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

Δείτε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Βίντεο που ακολουθεί.



Σχόλια

  1. Σαφής, περιεκτικός, και ουσιαστικός ο Αντώνης.

    Έδειξε που είναι το γόνιμο έδαφος για να φυτρώσει επιτέλους αυτός ο σπόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Γιωργος σαφής, περιεκτικός, και ουσιαστικός ήταν πριν τις εκλογές. Αλλά τώρα ?
    Μια από τα ίδια αγαπητέ Θράκα, εκτός και έχεις καλπάζουσα φαντασία .......
    Μάγκες μην τσιμπάτε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ειναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Ότι και να βγεί μετά το στρίψιμο η αξία του είναι πάντα ίδια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τακτική "όλοι το ίδιο είναι" δεν βγάζει πουθενά. Ο ΓΑΠ δεν ήταν καθόλου σαφής και καθόλου πειστικός προεκλογικά. Όλοι βλέπαμε ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει το περίφημο "λεφτά υπάρχουν" αλλά με τη βοήθεια των μέσων έπεισε. Ο ΓΑΠ προεκλογικά είπε όσα θέλαμε να ακούσουμε, χωρίς ούτε ο ίδιος να τα πιστεύει (την ίδια ώρα ετοίμαζε το σχέδιο παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ). Ο Σαμαράς σήμερα έπεισε ότι τουλάχιστον ο ίδιος πίστευε σ' αυτά που έλεγε και δε χάιδεψε αυτιά. Μίλησε σκληρά για τους βολεμένους συνδικαλιστές, όταν ο ΓΑΠ έτρεχε σε κάθε πορεία, κλαίγοντας σχεδόν μπροστά στις κάμερες, για να συμπαρασταθεί στα "δίκαια αιτήματα" αυτών που σήμερα θεωρεί διεφθαρμένους κοπρίτες. Νομίζω λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ των δύο ανδρών. Εξάλλου, και μόνο το μένος των βολεμένων των ΜΜΕ κατά του Σαμαρά, κάτι δείχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε 2:44 εισαι αδικος
    1) ο ακατανομαστος GAP ουτε σαφης ουτε περιεκτικος ουτε ουσιαστικος ητανε..μονον ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ειπε ..και ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που δεν ελειπε & ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ εκανε ο ακατανομαστος..
    2)και αφου Πασοκ και Ν.Δ ειναιοι δυο οψεις του ιδιου νομισματος γιατι να ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑ.???
    και μαλιστα αυτην την ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ..κλπ. μπλα-μπλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά για να αποφασίζουμε θα πρέπει να ακούσουμε και τις απόψεις των άλλων.

    Σήμερα ακούσαμε για πρώτη φορά συγκεκριμένες θέσεις διόρθωσης των αδιεξόδων του μνημονίου.

    Ολοι κρίνονται από τις πράξεις τους και τη συνέπεια των λόγων τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.