Οι Πράσινοι Επενδυτές, οι Αλβανοί Τουρίστες και οι Μαϊμούδες


Ζητώ συγγνώμη από κάθε Αλβανό, τουρίστα ή μη, για την παρομοίωση. Οι Αλβανοί, τουρίστες ή «τουρίστες» είναι πολύ πιο σοβαροί από ορισμένους Πράσινους Επενδυτές.
Η Ελευθεροτυπία έχει ένα άρθρο
που κάνει αυτή την παρομοίωση, αναφορικά στην φωτοβολταϊκή «επένδυση» στην Κοζάνη, και αναφέρει γνωστούς και μη εξαιρετέους «επενδυτές» όπως η Siemens, οι Μπόμπολας/Καλιτσάντζης, οι Κοπελούζος/Σαμαράς (όχι ο πολιτικός), ο Μυτιληναίος,, ο Κόκκαλης και άλλοι «επενδυτές», υποψήφιοι για την Κοζάνη.
Ο λόγος που αυτοί οι «επενδυτές» είναι σε εισαγωγικά, είναι επειδή, για χρόνια τώρα, ο κόσμος το’ χει βούκινο και εμείς κρυφό καμάρι, επηρεάζουν πολιτικούς, για να βγαίνουν δουλειές..

πληρωμένες από το Δημόσιο, δηλαδή εμάς τους φορολογούμενους, από τις οποίες κερδίζουν. Μερικές δουλειές είναι ανταποδοτικές (π.χ. μας αρέσουν οι δρόμοι, ή το αέριο), μερικές δεν είναι. Μερικές δουλειές είναι πιο αμφιλεγόμενες από τις άλλες. Όλες μα όλες είναι χρηματοδοτημένες από τα 350 δις που χρωστάμε. Αλλά αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά το βαθειά άρρωστο πολιτικό σύστημα. Βασικά, η μαϊμουδιά είναι η ίδια η "επένδυση" στην Κοζάνη (και το έχουν πει και άλλοι πιο ειδικοί από μένα).

Η συμμετοχή των παραπάνω κυρίων σε Πράσινες Επενδύσεις είναι απλή. Βγαίνει μια δουλειά, αιολική ή φωτοβολταϊκή, πληρώνει το Δημόσιο (απ’ ευθείας ή μέσω ΔΕΗ ή κοινοτικών κονδυλίων, όσο πιο πολλά λεφτά μπροστά), βγάζει η Βουλή ένα Νόμο κατά Γερμανική παραγγελία, υποχρεωνόμαστε εμείς να πληρώνουμε για 100 ή 400 (ευρώ την μεγαβατώρα) κάτι που κάνει 35 ή 40, εγγυάται το Δημόσιο (εμείς) ότι θα τα εισπράττουν, τους βρίσκουμε υπεραρκετά δανεικά ώστε να έχουν κεφάλαια και κάποια καβάντζα μπροστά, και έτσι με δικά μας λεφτά, εσαεί στο μέλλον, μας πουλάνε άχρηστες, μάλλον βλαβερές και σίγουρα υπερτιμολογημένες καραμέλες.


Κινητήρια δύναμη στην απάτη η Γερμανία και οι «Νόμοι» που επιβάλει το ιδιότυπο σύστημα Κατοχής που λέγεται ΕΕ, με το πλέγμα αχυρανθρώπων και ΜΚΟ-μαϊμούδων (επίσης πληρωμένων από εμάς).
Η ίδια ΕΕ που μας λέει να πουλήσουμε την Ακρόπολη για να ξεπληρώσουμε τις μαϊμούδες.

Η Πράσινη Απάτη είναι άλλη μία τρέχουσα αύξηση στον δανεισμό της χώρας, που υποθηκεύει τα παιδιά μας και την χώρα μας
. Όταν χρωστάς για πράγματα που δεν αποδίδουν ή που αποδίδουν άχρηστα και πανάκριβα πράγματα, και έχουν ρημάξει (κυριολεκτικά) τον τόπο, να έρθουν οι παραπάνω κύριοι, και ο Πρωθυπουργός, να εξηγήσουν ποια ακριβώς ήταν η συμβολή τους στην «επένδυση» και ποιά η συμβολή της επένδυσης στην οικονομία. 

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/2011/05/blog-post_20.html

Σχόλια