Ο Αντώνης Σαμαράς είπε το ΟΧΙ και έκοψε τον Γόρδιο δεσμό !!

O Αντώνης Σαμαράς έκανε το καθήκον του για να μας λυτρώσει...
Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Σαμαράς είπε το ΟΧΙ, στις νεφελώδεις, υπόγειες, σκοτεινές και ανίερες συμμαχίες με τα δεκανίκια και τα εξαπτέρυγα.
Όπως είχαμε γράψει και σήμερα το πρωί έκοψε τον Γόρδιο δεσμό !!

Σχόλια

  1. Άντε να βλαστήσει ο σπόρος. Να σωθεί η Έλλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα ρε μάγκες ...
    Για πείτε μας, αν δεν πέσει η 5η δόση και δεν πληρωθούν μισθού και συντάξεις τον Ιούλιο, θα έχει κοψει τον γόρδιο δεσμό ? ή το φαι χιλιάδων οικογενειών ?
    Και αφου είναι τόσο παλληκάρι γιατί δεν ζητάει εκλογές, αλλα σφυρίζει αδιάφορα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς aristos δεν έκοψε τον γόρδιο δεσμό, αλλά απλά πρόσθεσε και νέους κόμπους και τον έκανε ακόμα πιό περίπλοκο.
    Τώρα ποιός θα τον κόψει ?
    Σίγουρα όχι οι 6 της σύσκεψης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑγανακτισμένοςΠαρ Μαΐ 27, 09:22:00 μ.μ. 2011

    Το αν τον έκοψε θα το δείξει η ιστορία. Σας παρακαλώ να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι πως αν δεν πάρουμε την πέμπτη δόση τότε δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, αφού το μνημόνιο το λέει ξεκάθαρα ότι τα λεφτά προορίζονατι για την κάλυψη των τόκων και των δανείων. Είναι φανερό πως δεν ζητάει εκλογές ο Σαμαράς καθώς ξέρει ότι θα του προσάψουν ότι έβαλε τη χώρα σε περιπέτειες. Τον γόρδιο δεσμό θα τον κόψει αυτός που θα δώσει πραγματική ελπίδα και προοπτική στον λαό και όχι ΠΡΑΣΙΝΑλογα. Αν νομίζετε πως ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος τότε καληνύχτα σας, να χαίρεστε τις παρωπίδες σας και τη δήθεν αριστεροσοσιαλιστική ιδεοληψία σας. Και καληνύχτα Ελλάδα όση έχεις απομείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.