Στημένο Παιχνίδι...

Η ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σοσιαλιστή κ. Ντομινίκ Στρος-Καν ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με τον Ελληνα πρωθυπουργό από τον Νοέμβριο του 2009 για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτό που η κυβέρνηση από τότε μεθόδευε, αλλά δεν παραδεχόταν δημόσια. Οτι, δηλαδή, ο Γ. Παπανδρέου συζητούσε κάτω από το τραπέζι να καταλήξει στις δαγκάνες του Ταμείου, την ώρα που, όχι μόνο απεκήρυσσε, και μάλιστα μετά βδελυγμίας, ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά μοίραζε και παροχές. Μετά την επίσημη πλέον αποκάλυψη του χρονικού ενός μη προαναγγελθέντος Μνημονίου, κατέστη σαφές ότι..
ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του συνειδητά οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ, φουσκώνοντας στην αρχή τεχνητά το έλλειμμα και απαξιώνοντας στη συνέχεια την ελληνική οικονομία, την οποία ουσιαστικά παρέδωσαν και εξακολουθούν να το πράττουν στο έλεος των κερδοσκοπικών κεφαλαίων με τις γνωστές παλινωδίες τους και τις -σκόπιμες, όπως αποδεικνύεται και όχι ατυχείς- δηλώσεις περί χρεοκοπίας, «Τιτανικού» ή «διεφθαρμένης» χώρας.
 
Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ, λοιπόν, συνειδητά τους πολίτες αυτής της χώρας, που υποβάλλονται σε αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρισμα από την, κατ’ όνομα σοσιαλιστική, κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Είναι φανερό ότι πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο που είχε στόχο την υπερχρέωση, την απαξίωση και την, εν τέλει, προσφυγή της χώρας στις απάνθρωπες συνταγές λιτότητας του ΔΝΤ και των άλλων εταίρων της Τρόικας. Οι μεθοδεύσεις που εκτίναξαν τα επιτόκια δανεισμού του Ελληνικού Δημόσιου στα ύψη και ανέδειξαν το Μνημόνιο ως μονόδρομο συνιστούν εγκληματικές πράξεις κατά της οικονομίας και της χώρας. Ομως οι πολίτες αυτή τη φορά γνωρίζουν και δεν πρόκειται να εξαπατηθούν ξανά.
http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=22260&catid=7

Σχόλια