Ποιος έβαλε την ιδέα στην τρόϊκα να ζητάει συναίνεση;



Γιατί λοιπόν η τρόϊκα, ενώ τίποτα σχετικό δεν είχε αναφέρει στο λεπτομερές μνημόνιο, ξαφνικά ζητά συναίνεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης;; Δεν σας έχει απασχολήσει το ερώτημα;;

Τη λύση του γρίφου την έδωσε σήμερα το πρωϊ σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Γεωργιάδης. Τι είπε ο κ. Γεωργιάδης; Είπε περίπου πως η τρόϊκα επιπλήττει συνεχώς τον κ. Παπανδρέου γιατί δεν εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο μνημόνιο και ο κ. Παπανδρέου για να δικαιολογηθεί....
αντιτείνει πως δεν τον αφήνει η αντιπολίτευση. Δηλαδή ο κ. Παπανδρέου δείχνει ως υπεύθυνη της αποτυχίας του μνημονίου στην Ελλάδα την αντιπολίτευση, λες και η αντιπολίτευση και ειδικά η Νέα Δημοκρατία του έβαλε κανένα εμπόδιο ή έστω ζήτησε εκλογές. Απεναντίας ψηφίζει πάρα πολλά από αυτά που φέρνει στη Βουλή ο κ. Παπανδρέου και έχει πει ότι θα σεβαστεί το μνημόνιο.

Ταυτόχρονα ο κ. Παπανδρέου με τις θεατρικές παραστάσεις του, δηλαδή τις συναντήσεις πολιτικών αρχηγών και άλλες μελοδραματικές προπαγανδιστικές τεχνικές, θέλει να δείξει προς την τρόϊκα ότι αυτός είναι το «καλό παιδί» και ότι αποδεδειγμένα υπεύθυνη είναι η αντιπολίτευση που αρνείται να συναινέσει.

Έτσι όμως ανοίγει την Κερκόπορτα για να αναμιχθεί η τρόϊκα στα εσωτερικά πολιτικά μας πράγματα, ενώ ο πραγματικός του στόχος είναι να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος το πολιτικό κόστος της εξαθλίωσης του λαού που έρχεται, διατηρώντας ταυτόχρονα το κρατικοδίαιτο καθεστώς, και φορτώνοντας όλο αυτό στην αντιπολίτευση.
Μάλλον ψάχνει για πολιτικά ηλίθιους.

Όμως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο κ. Παπανδρέου.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι παντελώς άσχετοι της τρόϊκας, οι οποίοι πέφτουν τόσο εύκολα θύματα της τακτικής του κ. Παπανδρέου.
Αυτό είναι όντως το περισσότερο ανησυχητικό για την παραπέρα πορεία της χώρας.
Δηλαδή η ασχετοσύνη τους.  
 

Σχόλια

  1. Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κυβέρνηση δεν είναι ίκανοι να ααναλάβουν ούτε τις ευθύνες τους. Είναι απορίας άξιο πως, ενώ αυτοί "κυβερνούν" και λυμαίνονται τη χώρα την ευθύνη να την έχει η Αντιπολίτευση.

    Αποδεικνείεται πλέον στην πράξη ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ, που είχε πει και ο Κ.Καραμανλής(Θείος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.